USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від Луцьких прикордонників намагалися приховати 60 грамів марихуани. ФОТО

21 Серпня 2009 09:13
В ночі 20 серпня зміна прикордонних нарядів у міжнародному залізничному пункті пропуску «Ягодин» під час здійснення прикордонно-митного контролю пасажирського потягу сполученням «Київ-Варшава» в одному із вагонів виявила наркотичні речовини. Про це 21 серпня повідомляють «Волинські Новини».Завдяки пильності та професійним діям інспекторського складу зміни прикордонних нарядів відділу прикордонної служби «Ягодин» Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України під час обшуку було виявлено у пустотілому просторі над вікнами туалетів та в коридорі, навпроти туалету неробочого тамбуру, 6 поліетиленових пакетиків гранульованої речовини темно-зеленого кольору вагою приблизно 10 грамів кожен. За передніми висновками – це марихуана.
Як інформує начальник прес-служби, прес-секретар начальника загону майор Олег Личковський, наразі вилучене направили на експертизу у лабораторію з метою встановлення виду наркотичної речовини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 12:33
"Украл мешок - вор, украл вагон - бізнесмен" перефразовуючи фразу телесеріального олігарха Антибіотика можна сказати "везеш 60 грам марихуани - контрабандист, везеш вагон марихуани - бізнесмен" )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus