USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ВІДЕОЧАТ на «ВН» з головним міліціонером Луцька

12 Червня 2013 12:30
Відеочат на «Волинських новинах» із керівником МВ УМВС в області Василем Марчишаком 13-ого червня о 16:00.

Читачі «ВН» зможуть задати запитання в режимі онлайн.

Під час чату питання можуть ставити лише зареєстровані на сайті читачі.

Якщо Ви не впевнені, що будете дивитися чат у прямому ефірі, залишайте свої запитання у коментарях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Факт Показати IP 12 Червня 2013 13:16
Яка міра покарання має бути для судді, який випускає на волю работорговців? Що потрібно зробити, щоб злочинці сиділи за гратами, а не насолоджувались життям без конфіскації майна? Який чоловічий поступок зробив би пан Марчишак, якби когось з рідних зробили повією, а гуманний суддя відпустив злочинців на волю?
иван Показати IP 12 Червня 2013 14:36
що так багато вильного часу? -щоб по видеочатах переливати з пустого в порожнье ?
олег Показати IP 12 Червня 2013 15:29
Чому справа про свідоме шахрайство працівником з медичної сфери і відповідною медичною освітою, а саме продаж хворому на рак пластикових енергетичних пластин які не є зареєстрованим медичним препаратом, про що в справі є лист з відділу охорони здоровя не може бути доведена до кінця з жовтня 2012 року і особа яка свідомо продала ці дві пластини за шалені гроші в розмірі 1000 у.о. не може бути покарана. Працівники УМВС причетні досправи неодноразово запевняли що нічого не можуть зробити, але моя думка- просто не бажають. Докази і підказки по справі, що робити, де шукати я втомився давати. Є факти і результат, особа померла від раку. Доки будуть такі схеми з подібними препаратами промишляти, людей дурять і користуються складним становищем і в такі моменти відбирають останнє. По суті- номер з реєстру досудових розслідувань 12012020010000269 від 27.11.12
Юрій Показати IP 13 Червня 2013 12:59
Чому за стан автошляхів Луцька та Волині до сьогодні нема жодного судового засідання, які справи відкрито з цього питання та чому жодна справа станом на сьогодні не доведена до судового засідання?
finder Показати IP 13 Червня 2013 13:05
В Луцьку є всім відомі місця продажу наркотичних засобів. Наприклад, мій будинок знаходиться поруч з нічним клубом і регулярно, по четвергам та на вихідних жильці вимітають з під'їзду шприци та недопалки маріхуани. Я сам ніколи не вживав наркотичних засобів, але навіть мені добре відомі місця, де їх можна придбати. Чому міліція не вживає заходів по припиненню діяльності таких місць продажу?
Читач Показати IP 13 Червня 2013 13:11
Взимку на світлофорі поблизу 5-ї школи була ДТП, в якому водій дорогої іномарки збив на пішоходному переході стару жінку. Жінка перехоила дорогу в установленному для цього місці і на зелене для пішоходів світло. Яка міра покарання була призначена водію та як кваліфікувався факт даного випадку в досудовому розслідуванні, а то ходять чутки, що ніби-то було встановлено що жінка опинилась в "сліпій зоні" водія, тому ніякого покарання йому не призначили...
Сталкер Показати IP 13 Червня 2013 13:29
Кілька разів у центрі міста, поблизу фундаменту фонтана молодики провокували жителів будинку (адреса Л. Українки, 67 напроти ЦУМА), на бійку. Жильцями викликалась міліція, але жодного разу ніякого міліціянта на місці "подій" не з'являлось. Як переконатись, що виклик почуто і чи можна якось покарати ту особу, яка відповіла на виклик (по телефону) але не прийняла жодних мір? Як взагалі відбувається фіксація викликів міліції та реакція відповідних служб на такі виклики? Чи можна потім (наприклад, постраждалому), що виклик таки було здійснено?
житель будинку Показати IP 13 Червня 2013 13:35
Добрий день. Я мешкаю якраз у будинку №67, про якій тільки що питали. Є ще одне питання: поруч з будинком збудовано аптеку. Власниця аптеки запевняє жителів будинка, що паркувати автомобіль поблизу її аптеки жителі не мають права, тому що вся територія в діаметрі 5 метрів навколо аптеки є її власністю і лякає викликом міліції. Ніяких знаків, що забороняють там паркування нема. Натомість автомобілі працівників аптеки та обслуговуючий транспорт займає практично всі вільні місця для паркування та часто перекриває виїзд з двору нашого будинку. Чи має дана особа право власності на прилеглу до її аптеки територію і право забороняти паркуватись там іншому транспорту?
міщанин Показати IP 13 Червня 2013 14:38
якщо дії правоохоронців викликають сумнів, то як можна швидко припинити їх неправомірні дії? чи організована якась "гаряча лінія" чи екстренна допомога саме від дій т.з. "правоохоронців"?
finder Показати IP 13 Червня 2013 16:18
Чи дозволяється паркування великогабаритного транспорту у дворах та придворовій території на ніч?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus