USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відеокадри з Криму: росіяни в масках видають себе за українських військових

9 Березня 2014 15:17
Розміщені в Криму російські солдати намагаються представити себе військовими українських Збройних сил. Про це повідомляє інтернет-спільнота «Євромайдан-SOS».
«Радіо Свобода» розмістило відео з Криму, де росіяни у масках кажуть, що вони українці.

У зверненні, поширеному інтернет-каналами, озброєний чоловік, який називає себе «сержантом української армії», закликає не вірити повідомленням засобів інформації про відключення води і блокування військової частини в селищі Новоозерному в Криму.

Цей військовий прикриває обличчя маскою і озброєний автоматом Калашникова сотої серії. Такої зброї українська армія не має, твердить військовий експерт, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Відео з Yotube-каналу користувача Братушка Дорогие

До слова, Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці раніше написав, що російські військові можуть підірвати дамбу біля населеного пункту Рюмшине, -повідомляє Еспресо.TV

"Мінування окупантами місцевості в районі Чонгара набуває все більшого розмаху. Сьогодні вранці виявлено факт мінування дамби поблизу населеного пункту Рюмшине", - повідомив він.

Крім того, згідно з інформацією Тимчука, в неділю вранці представники самопроголошеної кримської влади висунули ультиматум командуванню українського Євпаторійського зенітно-ракетного полку.

"Вони вимагають, щоб до 20.00 українські військові здали зброю. В іншому випадку ними буде здійснений штурм частини", - стверджує він.

Офіційно Росія заперечує присутність своїх військ у Криму за межами постійних місць дислокації Чорноморського флоту. Озброєні особи, яких на півострові вже близько 30 тисяч, не мають розпізнавальних знаків, але озброєні сучасною російською зброєю, а частина їхніх транспортних засобів має номери різних російських регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Загреб Показати IP 9 Березня 2014 15:31
коментар було видалено
Олег до Загреб Показати IP 9 Березня 2014 15:48
Єдине правильне рішення!!!
Українка Показати IP 9 Березня 2014 15:34
Я не розумію. Якщо вони без розпізнавальних знаків, то вони бандити ще й дотого боягузи. Їх треба цивілізовано і спокійно арештувати та без насилля встановити, звідки вони.
Руслана Показати IP 9 Березня 2014 15:38
Скільки можна їх терпіти?Опозиція знову танці під ліхтарики?
я Показати IP 9 Березня 2014 16:34
я против войны, но когда творится такое, может надо уже шевелится наверху, бросили армию на растерзание!!! И за что так не везет Украине на правителей....
s до я Показати IP 9 Березня 2014 21:48
правителі в КНДР, ну у нас в принципі також, той же рівень
Евген Показати IP 9 Березня 2014 16:47
По акценту солдат зовсім не схожий на росіянина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus