USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відеокамери в тролейбусах: лякати «зайців» та застерігати крадіїв

1 Червня 2017 09:50
В усіх тролейбусах Луцька пропонують встановити відеокамери. На думку депутатів Луцької міської ради це зменшить кількість безбілетників та буде діяти стримуючим фактором для крадіїв «карманників».

Про це йшлося під час пленарного засідання 24-ої сесії Луцької міської ради 31-го травня. Із відповідною ініціативою виступила депутат Анна Мовяк, і озвучила запит до виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗВІЛЬНЕНИЙ ВОДІЙ ТРОЛЕЙБУСА ВІДСУДИВ У ЛПЕ 30 ТИСЯЧ

«Ми знаємо, що Луцьке підприємство електротранспорту вже довгий час знаходиться на межі виживання й міський бюджет давно його. Враховуючи невтішну ситуацію, пропоную управлінню транспорту розробити систему спостереження, встановити в салоні відеокамери. Це зменшить злочинність, стримуватиме крадіїв та люди уникатимуть відмов сплачувати за проїзд, що дасть для ЛПЕ додатковий дохід», - висловила пропозицію депутат.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОЛИ НА ЛПЕ ВИПЛАТЯТЬ ЗАРПЛАТУ

Більшість підтримали її під час голосування.

Нагадаємо, під час сесійного засідання депутати проголосували й за рекомендацію звільнити директора ЛПЕ, оскільки його роботу визнали незадовільною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus