USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Звільнений водій тролейбуса відсудив у ЛПЕ 30 тисяч

31 Травня 2017 18:25
Рік судової тяганини - і незаконно звільнений водій тролейбуса відсудив право на поновлення на роботу та грошову компенсацію. Через звільнення директором ЛПЕ Ігорем Грицюком неугодних працівників підприємству доведеться відшкодовувати зарплату за вимушений прогул та виплатити матеріальну шкоду.

Засідання Апеляційного суду Волинської області щодо розгляду цивільної справу за позовом Андрія Черчика до КП «Луцьке підприємство електротранспорту» про поновлення на роботі та відшкодування моральної шкоди відбулося сьогодні, 31-го травня.

ЧИТАТИ ЩЕ: КОЛИ НА ЛПЕ ВИПЛАТЯТЬ ЗАРПЛАТУ

Нагадаємо, що звільнили водія тролейбусу ще торік. Свідки говорили, що це розправа керівництва над неугодними. Більш того, звільнення здійснили у період, коли на підприємстві є нестача із кадрами.

Так, Апеляційний суд вирішив винати незаконним наказ про звільнення водія тролейбуса за прогул без поважних причин. Відповідно, Андрія Черчика поновили на посаду водія тролейбуса з 8 вересня 2016-го року.

Також Феміда вирішила стягнути з ЛПЕ в користь Черчика середньомісячний заробіток за час вимушеного прогулу в сумі 28.158 тисячі гривень, 3 тисячі гривень моральної шкоди та 4.4 тисячі гривень понесених судових витрат.

Окрім цього, з ЛПЕ стягнули в дохід держави судовий збір в розмірі 4032 гривні.

Рішення ухвалили датоване 31-го травня 2017-го року.
Нагадаємо, що 27-го квітня, директор ЛПЕ Ігор Грицюк лякав працівників рейдерським захопленням та звільненням під час «таємних» зборів трудового колективу. Так, через постійний тиск та залякування колектив звернувся з проханням звільнити директора ЛПЕ. Окрім цього, Ігор Грицюк «засвітився» й у тендерному скандалі.

Депутати міської ради під час засідання чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 31 травня рекомендували звільнити директора ЛПЕ Ігоря Грицюка через незадовільну його роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
? Показати IP 31 Травня 2017 18:45
ТІ,хто ставив його,з метою розвалу ЛПЕ та передачі в аренду,так це не залишать...
Петро Показати IP 31 Травня 2017 20:49
А що заплатить Грицюк зі своєї кишені, а не з каси підприємства? Гадаю що присуджене варто сплатити керівнику, а не робітникам залежним від "рішень" директора...
Ярославович Показати IP 31 Травня 2017 22:09
Да ну, як можна було виграти справу в КП, ще й стягнути так суму грошей?? Тут видно хтось порішав
Гриню! Показати IP 31 Травня 2017 22:12
Получай фашист гранату))!
Коля Показати IP 31 Травня 2017 22:51
Хоч одна хороша новина. Але стягнути треба було не з КП а з директора Грицюка.
іван Показати IP 1 Червня 2017 11:32
якщо вже такий чоловік виграв суд-- знаменитий прогульщик, скандаліст і взагалі, то не треба слів, бо закони видно тут не діють, а щось інше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus