USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Відновити посвідчення водія українці тепер можуть і в Стамбулі

18 Жовтня 2023 06:20
Громадяни України тепер можуть відновити у Стамбулі втрачене чи викраде посвідчення водія в ДП «Документ».

Про це повідомляє пресслужба Головного сервісного центру МВС.

«Відтепер наші співгромадяни, які змушені були на час війни шукати прихисток в Туреччині, можуть відновити своє втрачене чи викрадене українське посвідчення водія. Нагадаємо, до цього моменту українці могли лише обміняти наявний у них пластиковий бланк посвідчення», – заявили у ГСЦ.

Зазначається, що зробити це можна за адресою: Londra Asfaltı E-5 Karayolu Üzeri, Airport AVM, 34158 Bakırköy/İstanbul, Türkiye. Послуга з відновлення посвідчення водія надається за таким графіком: вт-пт: 10:00-17:00; сб: 10:00-15:30; нд, пн – вихідні.

«Відновити посвідчення водія можна після пошкодження документа або ж коли документ непридатний для подальшого користування (зіпсоване, записи не читаються тощо); втрати; викрадення», – поінформували у ГСЦ.

Записатися на відновлення посвідчення водія можна в електронну чергу та в порядку «живої» черги.

Для цього необхідно подати пакет документів: паспорт громадянина України із зазначеним зареєстрованим місцем проживання (якщо паспорт у форматі ID-картки без відомостей про реєстрацію місця проживання, то надається відповідний витяг); довідка платника податків; документ, що підтверджує зміну особистих даних (наприклад, свідоцтво про реєстрацію шлюбу тощо) у разі зміни персональних даних.

Зазначається, що у майбутньому для українців, які перебувають за кордоном, буде розширено перелік послуг сервісних центрів МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus