USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Відомий шеф-кухар розробив нове меню для луцького ресторану

20 Грудня 2021 20:23
Замок Любарта та Замкова площа – це візитівки Луцька і регіону. Тож усе, що розташоване поряд, має справляти на туристів лише приємні враження, аби вони поверталися сюди.

Саме на цій площі вже 20 років працює ресторан «Корона Вітовта». Нещодавно в закладі відбулися зміни, повідомляє телеканал «Аверс».

Змінювати заклад, розташований в історичному місці, – велика відповідальність. Тож для ребрендингу був потрібен справжній професіонал. Саме тому до Луцька запросили одного з найкращих рестораторів країни Олександра Якутова.

«Мені подобаються тутешні люди, спілкування з ними, кухня в Луцьку, загалом регіону. Тому я знову приїхав, – зізнався шеф-кухар. – Мене попросили приїхати й перезапустити новий заклад. З новим баченням більш сучасної української кухні».

Алекс Якутов запевнив, що поціновувачі української кухні будуть вражені оновленим меню, поданням страв та поєднанням: буде смачно і корисно для здоров’я.

Оскільки ресторан «Корона Вітовта» має 20-річну історію і постійних відвідувачів, вирішили не змінювати головну концепцію закладу, а лише оновити та осучаснити його.

«Залишилась назва, а з нею – головна концепція. Ми зробили його свіжішим, молодшим, додавши багато зелені , щоб тут було комфортно, – розповів Якутов. – Ми підібрали новий посуд та нові продукти. Але головне – колектив лишився той самий. Ми з ними створюємо нові страви. І їм цікаво, як в дитинстві, починають розвиватись та навчатись, тобто це шикарно».
Алекса Якутова не вперше запрошують до Луцька для ребрендингу ресторану, адже його досвід та професіоналізм мають чимало позитивних відгуків в Україні.

«Його фішка в тому, що він знає, як поєднати прості продукти, але в дуже складних професійних техніках, це в нього дуже гарно виходить», – каже менеджерка ресторану «Корона Вітовта» Ірина Маркевич.

Вишукані страви, хороша атмосфера та якісне обслуговування в закладі сподобаються і постійним клієнтам, так і новим відвідувачам.

«Мені дуже подобається цей заклад, раніше ми тут святкували багато подій, – ділиться відвідувачка закладу Ірина Невидюк. – Нинішні оновлення – дуже класні й сучасні. Мені дуже смачно і все подобається, ми й надалі будемо відвідувати цей заклад сім’єю».

Оновлена «Корона Вітовта» уже запрацювала, тож спробувати страви від Олександра Якутова відтепер мають можливість і лучани, і гості міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сергій Показати IP 20 Грудня 2021 23:22
Корона Вітовта працює не 20,а вже 25 (Двадцять п’ять) років .А чим можете похизуватись Ви?
Розташування рулить до Сергій Показати IP 21 Грудня 2021 13:15
Будівля біля входу в замок, в цій будівлі будь-який бізнес буде процвітати.
Дідо до Сергій Показати IP 22 Грудня 2021 12:37
І за ці 25 років, в суперприбутковому місці допрацювалась до банкрутства і перепродажу ? Ха ха ха, краще б ти чоловіче на вякав.
Відомо Показати IP 27 Грудня 2021 07:33
Ціни там на страви дуже дорогі,зробіть ціни гарні і тоді все буде добре
Допомога Показати IP 27 Грудня 2021 07:45
Зробіть доступні ціни і проблема сама вирішиться)
БОБО Показати IP 29 Січня 2024 11:07
Ціни не добрі не рекомендую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus