USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Вже сьогодні відверта розмова з Ігорем Палицею - у прямому ефірі

13 Жовтня 2016 15:28
Напередодні Дня захисника України, у четвер, 13 жовтня, у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь», о 19.45 – відверта розмова з головою Волинської обласної ради, засновником Фонду «Тільки разом», членом президії політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігорем Палицею.

Хто сьогодні перешкоджає розвитку країни? Як влада дбає про бійців АТО? Чи потрібно реформувати Міністерство оборони? Чому російсько-українська війна не визнана й досі не завершена? Як виконавча влада нищить малі громади? Куди зникають бюджетні гроші? Про це та інше у прямому ефірі спілкуватиметься з Ігорем Палицею політолог, учасник бойових дій, заступник командира 17-то окремого мотопіхотного батальйону 57 окремої мотопіхотної бригади ЗСУ Тарас Літковець.

Волинян та журналістів запрошують надсилати свої запитання на електронну скриньку: [email protected] або ж повідомленням на сторінку «УКРОП Волинь» у соцмережі Facebook. На найцікавіші з них Ігор Палиця відповість у прямому ефірі.

Дедлайн прийому запитань: 13.00, 13 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Костя Показати IP 10 Жовтня 2016 22:56
Дивився Протилежний погляд оце дійсно відверта розмова..... подивимося що буде у Літковця
Пересічний до Костя Показати IP 13 Жовтня 2016 17:15
Згідний з вами що у "Протилежному погляді" було відверто. Але це була не розмова, а монолог. Монолог Ігоря Палиці, бо що там робив Тарас Шкітер мені не зрозуміло. Напевно "для картинки" сидів. Склалось враження, що для ведучого головне це його зовнішній вигляд, а не сама розмова. Читає запитання з планшетки, не дуже слухає; що і як йому відповідають; не розвиває теми, які прозвучали у відповідях Палиці, а там можна було ще ого-го скільки матеріалу набрати
Волинянин Показати IP 13 Жовтня 2016 17:06
підготовка до виборів? ну ну ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus