USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вітання Анатолія Гриценка з Днем матері

10 Травня 2014 12:00
Дорогі матері!

Вітаю Вас з чудовим святом – Днем матері!

Мама - це перше слово, яке з усмішкою на обличчі вимовляє дитина. Мама - це те слово, яке найчастіше повторює людина в хвилини радості чи горя. Мати - найрідніша і найближча кожному з нас. Від неї ми одержуємо життя. Вона вчить нас розуму, прищеплює любов до праці, до рідної мови, до свого народу, вкладає в наші серця добрі слова і думки.

І якими б дорослими ми не були, нам завжди потрібна мама, її ласка, ніжність, доброта. Вона – берегиня сімейного тепла, миру і любові, а також споконвічних традицій нашого народу. Вона – найближча, найрідніша, найдобріша і найкрасивіша у світі. Її турбота, піклування, щира молитва супроводжують нас у далеких життєвих дорогах, материнська ласка гріє весь вік аж до старості. І не віднайти у світі тих слів, що здатні в повній мірі віддячити нашим матерям за безсонні ночі, натруджені руки, виплакані очі, незрадливу усмішку, віддану любов.

Велике спасибі Вам за материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово!

Щиро і від душі бажаю всім жінкам-матерям добра і щастя. Нехай ласкою і вдячністю завжди огортають Вас діти й онуки. Нехай поруч завжди буде надійне плече коханого. Нехай Бог оберігає українських матерів від зла і нещасть.

Зі святом! З Днем матері!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus