USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Війна в Україні може закінчитися вбивством Путіна, – колишній керівник британської розвідки

1 Квітня 2022 11:25
Колишній керівник британської розвідки Крістофер Стіл, який керував відділом Росії в МІ-6 у Лондоні, вважає, що війна в Україні може закінчитися вбивством Володимира Путіна або його відстороненням від влади.

Про це ексрозвідник сказав в інтерв'ю Sky News, повідомляє ТСН.

Так, за словами Стіла, з очільником Кремля не можна домовлятися, оскільки мирні договори можуть стати «однією з великих проблем, з якими Захід зіткнеться у майбутньому».

«Я не бачу, як ми можемо довіряти Путіну в будь-якому вигляді мирної угоди, яку складають зараз, і не бачу, як ми можемо мати з ним справу з точки зору нормального розвитку бізнесу. Зрештою, президент Америки назвав його воєнним злочинцем», – заявив колишній керівник МІ-6.

На запитання, як може закінчитися війна в Україні, якщо Путін зірве мирні переговори, Стіл відповів: «Я думаю, що все закінчиться якоюсь угодою, але до неї ще далеко. І припускаю, що в ній, найімовірніше, не буде Володимира Путіна. Я думаю, що його цілком можуть відсторонити від вищого керівництва або навіть, можливо, вбити свої люди».

Водночас колишня директорка Ради національної безпеки США Фіона Гілл заявляла, що Путін зараз боїться за своє життя і є параноїком щодо замаху.

Читати ще: Російські олігархи потерпають від санкцій та хочуть зупинити Путіна

The New York Times із посиланням на американських чиновників та розвідку писав, що між російським президентом Володимиром Путіним і його міністерством оборони, яке очолює Сергій Шойгу, зростає постійна напруженість через провал наступу в Україні. Раніше в Пентагоні сумнівалися, чи призначив Путін відповідального за «спецоперацію» в Україні, оскільки війська РФ поводяться на багатьох напрямках дуже хаотично.

Варто зазначити, військовий експерт Олег Жданов повідомляв, що у близькому оточенні російського президента Володимира Путіна, крім речника Дмитра Пєскова, нікого не залишилось. А сам очільник Кремля шукає зрадника, який злив план війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus