USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чим займатимуться волонтери, коли закінчиться війна

18 Жовтня 2014 15:27
При Ковельському центрі допомоги 51 ОМБ існує напрямок допомоги сім’ям бійців, постраждалих під час проведення АТО.

Про роботу цього напрямку, напрацювання та перспективи на з’їзді волонтерів розповіла волонтер Анна Півень під час зборів волонтерів Волині, які організував Ковельський центр допомоги 51 ОМБР 16 жовтня.

На своєрідному обліку перебуває 10 сімей, що потребують допомоги. Як стверджує волонтер, до роботи долучаються чимало активних людей України та світу. Так, вдалося налагодити контакт з київської благодійної організацією «Жовто-блакитні крила», спеціалісти котрої безкоштовно надаватимуть кваліфіковану психологічну допомогу батькам, загиблих юнаків, щоправда у телефонному режимі.

Відгукнулося чимало небайдужих людей із-за кордону, які охочі допомогти волинським дітям. Наприклад, чимало дитячих речей волонтери отримали із Бельгії. Також пані Наталія розповіла, що на осінніх та зимових канікулах плануються поїздки дітей до Польщі та Німеччини відповідно.

В перспективі за кожною сім’єю Ковельщини, які постраждала під час проведення АТО, координатор напрямку планує закріпити волонтера. Таким чином, проблеми кожної родини будуть вирішуватися значно швидше.

«Війна закінчиться. Ми нарешті припинимо збирати гроші на каски та бронежилети. А діти-сироти залишаться. Тому вони потребують нагальної підтримки та допомоги. Діти – це наше все!», – резюмувала пані Анна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus