USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Військовий капелан з Волині потрапив у аварію

12 Січня 2017 08:25
Настоятель храму у селі Княгининок Луцького району, військовий капелан УПЦ КП, протоієрей Михайло Бучак днями потрапив у аварію.

У нього під час керування автомобілем стався приступ і його авто злетіло з дороги, про це священик розповів на своїй сторінці у Facebook, пише ВолиньPost.

«Христос рождається! 7 січня я поділився цією публікацією, а 9 січня Господь спас мені життя! Дорога. Приступ. Втрата свідомості. Авто злетіло з дороги. Через годину мене знайшов син,ЧУДО,що я відповів на один із сорока його дзвінків,телефон запрацював тільки раз, ЗЛАМАНИЙ ТЕЛЕФОН!!! Сьогодні прийшов до свідомості. Потрохи повертається пам'ять. Живий. Майже цілий! Спаси Господи Всіх, хто за мене молиться, хтось із Вас, друзі, своєю молитвою зберіг мені життя! СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ!», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
оЛЯ Показати IP 12 Січня 2017 11:39
Швидкого одужання!!!
Всезнайко Показати IP 12 Січня 2017 13:21
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus