USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Передсмертна записка військового 14 ОМБ - несправжня

1 Липня 2017 19:07
Військовий, який скоїв самогубство на Волині, не лишав передсмертної записки.

Про це повідомили на сторінці 14 ОМБ у Фейсбуці.

Нагадаємо, 30 червня в мережі з'явилося фото передсмертної записки, яку нібито залишив військовослужбовець 14 ОМРБ, якого знайшли повішеним у селі Залужжя Волинської області.

"Нещодавно в нашій військовій частині сталася трагедія: один із військовослужбовців покінчив життя самогубством. Співробітниками поліції Володимира-Волинського було проведено ретельний огляд місця події. За словами правоохоронців, жодної записки, яка би вказували на причини його наміру накласти на себе руки, молодий чоловік не залишив. Одразу було відкрите кримінальне провадження, проводяться слідчі дії.

Командування частини зацікавлене в тому, аби причини такого вчинку військовослужбовця були з’ясовані, адже військовій частині немає що приховувати! Так, ми хочемо знати, чому молодий чоловік так вчинив! І всіляко сприяємо правоохоронцям у проведенні слідства!" - йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богдан Сташинський Показати IP 1 Липня 2017 22:08
Несправжня стала тому що правду написав...
Володимирчанка до Богдан Сташинський Показати IP 2 Липня 2017 13:06
Не було ніякої записки. Фейкове фото виклав якийсь безробітний дебіл з Одеси. А наші вмомент "гарячі" заголовки підхопили,.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus