USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Візит Порошенка на Волинь – один із пунктів його передвиборчої програми», – Констанкевич

16 Січня 2019 20:19
Учора 15 січня, під час візиту президента на Волинь, Томос, релігійна, духовна тема активно використовувалася як складова передвиборчої програми.

Про це в ефірі програми «Вечір з Єгором Чечериндою» на телеканалі Еспресо заявила народний депутат Ірина Констанкевич, інформує прес-служба нардепа.

«Політика у храмі, зустрічі з людьми по спискам, обіцянки зробити дорогу, вирішити питання (до речі, непрезидентського функціоналу) - це все елементи передвиборчої агітації, піару. Подібна ситуація спостерігається і у Верховній раді, де політики використовують парламентську трибуну лише для власного передвиборчого піару», - наголосила нардеп.

Влада не обмежуються лише такими технологіями впливу на потенційних виборців, активно використовується адмінресурс та інші методи роботи, які далекі від цивілізованих. Власне, це все не нове. Ще свіжі в пам'яті спогади про виборчі технології, махінації Януковича.

Як повідомлялося раніше, учора президент Петро Порошенко 15 січня в рамках так званого «Томос-туру» прибув із візитом на Волинь, де побував у Луцьку, Ківерцях та Рожищі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus