USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада Волині допоможе сироті здобути вищу освіту через працевлаштування?

15 Липня 2009 13:57
Під час прийому із особистих питань до заступника голови Волинської ОДА Святослава Кравчука звернулася сирота, яка просила влаштувати її здобувати вищу освіту в луцькому виші. Про це 15 липня інформує репортер «Волинських Новин».
Жителька Горохівського району просила у Святослава Кравчука допомогти їй у тому, аби вона стала студенткою одного з луцьких вишів. За словами дівчини, вона – кругла сирота. Виховує її 72-річна бабуся. Я отримую тільки 590 гривень сирітської пенсії, – сказала вона.
Як розповіла волинянка, вона закінчила горохівський коледж, має диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю бухгалтер і хотіла б вступити до Луцького національного політехнічного університету на 3-й курс та отримати вищу освіту за скороченою програмою. Однак, як з’ясував пан Кравчук, державних місць таке навчання у вишах Луцька не вбачає.
Заступник губернатора пояснив волинянці: здобувати знання за державні кошти вона зможе тільки у тому випадку, коли вступатиме на перший курс. Та дівчина відповіла, що втрачати три роки вона не хоче. Натомість вона попросила, аби посадовець посприяв їй у влаштуванні на роботу – тоді вона сама буде у змозі заплатити 9 тисяч гривень за навчання.
Пан Кравчук пообіцяв допомогти вирішити цю проблему.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus