USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Владика Ніфонт розпочав святкування 60-ліття із виставки світлин. ВІДЕО

26 Вересня 2008 15:19
Сьогодні, 26 вересня, у Народному домі «Просвіта» відкрилася фотовиставка, присвячених життю керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Владика Ніфонт відзначатиме 5 жовтня 60-ліття. І святкування цієї дати, яке, як зазначив секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук, не є особистим, розпочалося вже 26 вересня із відкриття у «Просвіті» виставки світлин, присвячених духовному і життєвому шляху архіпастиря. Експозиція умовно поділена на частини, що відображають основні періоди життя митрополита Луцького і Волинського. Зокрема це дитячі і юнацькі роки, навчання, священичий та монашеський шлях, єпископське служіння та служіння як архіпастиря на Волині. Виставка діятиме до 29 вересня.
Зі слів владики Ніфонта, найдорожчими для його серця є дитячі світлини. А загалом, як зазначив винуватець свята, ці фото є нагадуванням того, який шлях насправді пройдено, бо іноді керуючий Волинською єпархією і не вірить, що за плечима вже стільки літ.
Що ж до власне відзначення 60-ї річниці з дня народження митрополита Луцького і Волинського Ніфонта, то розпочнеться воно ввечері 4 жовтня, у суботу, з усенічної служби. А продовжиться 5 жовтня 09.00 святковою Літургією. Привітати владику прибудуть керівники і світської, і духовної влади не лише України, а й закордонних держав. Зокрема на Волині очікуються гості з Росії, Білорусі, Молдови, Польщі, Німеччини та інших країн.
До речі, присутні на відкритті виставки, окрім споглядання світлин, змогли також насолоджуватися співом архієрейського хору Волинської єпархії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus