USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Власникам собак у Луцьку роздаватимуть безплатні жетони

1 Грудня 2017 16:03
Спеціальні жетони, що слугують для того, аби собака не загубився, протягом дня зможуть безплатно отримати лучани.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо презентації проекту «Лікування людей з інвалідністю з допомогою тварин» 1 грудня у Луцьку.

Як повідомила директор КП «Ласка» Дана Новарчук, 2 грудня планують безплатно видавати жетони для власників собак. Кожен жетон матиме QR-код, і якщо тварина загубилася, власник зможе зателефонувати на підприємство і повідомити номер жетону. Якщо ж хтось виявить тварину, що загубилася, її можна завести у ветеринарну клініку, де ветеринар сканером зчитає код і зателефонує власнику. Також за бажанням власника завтра здійснюватимуть чіпування тварин. Вартість одного чіпу становить 100 гривень.

Керівник КП «Ласка» також розповіла, що у місті встановлять 10 зоокомплексів для реалізації правил утримання тварин. Йдеться про металеві конструкції з пакетиками для прибирання за домашнім улюбленцем.


Нагадаємо, у місті нещодавно відкрили перший майданчик для вигулу собак.

Також КП «Ласка» реалізовуватиме проект, у рамках якого особливих дітей лікуватимуть із залученням собак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Світлана Лудковська Показати IP 1 Грудня 2017 16:19
Де саме будуть видавати ці жетони ? Чому б на розповсюдити їх по ветклініках ?
Надія Показати IP 1 Грудня 2017 17:29
Так, повідомте де саме можна буде отримати жетон?
1122 Показати IP 1 Грудня 2017 17:35
очевидно на кп ласка
лучанин Показати IP 1 Грудня 2017 17:46
ДІЙСНО, ЛОГІЧНО БУЛО Б РОЗПОВСЮДИТИ ЖЕТОНИ ПО ВЕТКЛІНІКАХ РАЙОНІВ МІСТА. НАСКІЛЬКИ ПРОСТІШЕ ДЛЯ ГОСПОДАРІВ СОБАК, НІЖ ШУКАТИ "ЛАСКУ".
Дана Новарчук Показати IP 1 Грудня 2017 21:54
Безкоштовна видача жетонів відбудеться завтра у парку за РАКСом, на майданчику для вигулу собак о 14 годині. У вет. клініках жетони є , але платні, бажаючі в будь-який момент можуть їх придбати , ми ж робимо акцію для безкоштовної роздачі, за для популяризації реєстрації собак.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus