USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Власницю луцького кафе, яка облаяла працівницю, оштрафувати на 112 тисяч

4 Травня 2018 09:13
Власницю луцького кафе, яка привселюдно облаяла свою працівницю, не працевлаштувала офіційно дівчину та відмовилася повертати їй трудову книжку, оштрафували на 112 тисяч гривень. Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

"Санкції щодо порушення трудового законодавства власниця кав'ярні «SHEFF CAFE» Марія Шевчик буде оскаржувати у суді. А своїй колишній працівниці підприємець досі не повернула трудову. Через це дівчина не може влаштуватися на нову роботу та втрачає страж", - йдеться у сюжеті.



Нагадаємо, підприємиця, яка винаймає торгову площу у розважальному комплексі «Промінь», не виплатила своїй працівниці обіцяної зарплати. Окрім того, облаяла дівчину на очах відвідувачів закладу та персоналу, і не віддала документів.

Скандал, який переріс у привселюдне приниження дівчини, розгорівся через те, що працівниця повідомила роботодавцю, що найближчим часом має намір звільнитись з закладу, адже знайшла собі нове місце роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Аня Показати IP 4 Травня 2018 09:28
То ще й мало дали!!!
Я Показати IP 4 Травня 2018 09:32
На місці мами вирвав би їй усе волосся на голові і поставив би ляр*у на місце. Може хоч штраф її заспокоїть, а дівчину реально шкода
Олена Показати IP 4 Травня 2018 09:46
А ....."біднесенька продавчиня" (з її слів) уже в іншого підприємця проходить стажування без оформлення і без реєстрації у податковій. І це знову порушення законодавства України. Чи не стане і цей підприємець наступною жертвою ШАХРАЙКИ?
ff до Олена Показати IP 4 Травня 2018 10:06
Де ти зайчику тут шахрайство побачила?
Че Показати IP 4 Травня 2018 09:58
Молодець. Хороший приклад для всіх, хто боїться захищати свої права і в таких ситуаціях жує соплі і боїться підняти голову. Коли таких, як ця дівчина в нас буде більше 50% - буде інша країна.
підприємець Показати IP 4 Травня 2018 10:05
Таких краще не брати на роботу, а то від таких тільки проблем. Треба було не йти на роботу, де офіційно не працевлаштовують, сама винна. А роботодавець мабуть непорядна людина і все.
Коля Показати IP 4 Травня 2018 10:12
Скажу вам так, що кожен роботодавець може "так запрагти " працівника і сказати, що він не належно виконав свою роботу і тому не заплатили. Скільки таких випадків, що ти там докажеш, скільки працівників на роботі по телефону патякаютьі не чують клієнтів, покупців і т.д. Так можна тільки придиратися і бігати писати заяви і що з того? Тільки собі нервову систему підірвеш і все. Де ви скажіть на яких роботак так все чесно порядно відноситься роботодавець і буде працівника захищати? І якщо кадри міняються, працівників бігають і шукають де більше платять, але самі некваліфіковані, всім плати, але роботу чи належно свою виконує працівник? За кордоном треба пахати на пана зранку до смерканку, а не так як у нас криво аби живо! А бігати тільки "жалуватись" , і потім хто хоче конфліктних на роботу брати, і роботодавець буде думати що так як і на попередній роботі поробить місяць, подивиться що і як і знову розраховується. Кому такі працівники потрібні?
Галюня Показати IP 4 Травня 2018 10:18
А ті хто тут пишуть що волосся б повиривали то явно теж з психікою проблеми. Треба проблеми вирішувати мирним, нормальним шляхом. Якщо одна нервова, то треба іншим бути розумнішими. А то так українці українцям волосся все повириває, хто таких буде поважати в світі? Заздрість один до одного зїдає , колись люди були добріші, а зараз гроші і заздрість зїдає людину зсередини. Будьте мудрішими люди.
Олена Показати IP 4 Травня 2018 10:44
Для "Новин на часі" - Аверс, у викладеному вище сюжеті Ірина сказала, що """В даний час вона проходить стажування у іншого підприємця без оформлення""" - це не є порушенням? Як ти гадаєш? Держпраця, візьміть це до уваги. І чи не прийдеться вам через місяць судити іншого підприємця на якого Ірина знову "накатає" скаргу. Податкова ... відреагуйте чому інший підприємець не сплачує податок за стажування працівника Ірини???? А як же дотримання чинного законодавства? А наповнення бю"джету??? ТО це не є порушенням????
Вася до Олена Показати IP 4 Травня 2018 10:58
А їй підприємець гроші за стажування платить, а трудову вона дала підприємцю? Ні? Ой... а де ж порушення?
Підприємець до Олена Показати IP 4 Травня 2018 12:03
Олено, а ти бачила протокол про накладення ШТРАФУ...
Я до Я Показати IP 4 Травня 2018 10:57
""Шановний"" "Я", а як там твої працівники? Ти їх уже оформив офіційно? Вчора, наскільки мені відомо, ще не були оформлені а сьогодні як там у тебе справи?
Олег Показати IP 4 Травня 2018 11:00
Нехай дівчина звернеться до губернатора , думаю це значно прискорить процес. Ірина тримайся і не опускай руки.
Лучанин Показати IP 4 Травня 2018 11:13
Абсолютно не відстоюю роботодавця. Але не треба перебільшувати - береш нову трудову, влаштовуєшся на нову роботу і продовжуєш вимагати від попереднього роботодавця повернення попередньої трудової.
111 Показати IP 4 Травня 2018 11:17
Затоптати підприємця, держпраця піднимє економіку країни. Працюйте далі, ід***ти.
Бодя до 111 Показати IP 4 Травня 2018 11:38
Не підприємця,а безпринципну і безсовісну свол@ту. Іді**ом ви можете охарактеризувати людину яка не платить зароблене людям. Цікаво як би ви охарактеризували вашого замовника якій не виплатив би вам кошти за виконану роботу? Напевно форпостом державної економіки батьківщини. І х@р з ним що він підприємець і на ньому вся країна тримається. В США на несплату податків в 98-му мій роботодавець відправився в тюрму на 3 рокі
Nikt Показати IP 4 Травня 2018 11:52
Толку з того оформлення-1400 щомісяця вирахують,ні відпускних,ні лікарняних...На роботі ти всеодно ніхто....Проста формальність .....аби вважалось,що ти працюєш офіційно в підприємця.,а він-порядний.
налогова до Nikt Показати IP 4 Травня 2018 12:33
1400 грн. вираховують із зарплати 7180 грн.. А якщо у тебе така платня і ти не хочеш влаштовуватись офіційно то флаг тобі в ... руки, і знай, що у тебе пенсії ніколи не буде...
до Nikt Показати IP 4 Травня 2018 12:05
Так стань підприємцем і будеш "КИМОСЬ". Може відіб"єш податки .... а може і ні.
до Боді Показати IP 4 Травня 2018 12:06
Про що ми говоримо???? Платять за роботу, а не за ухиляння від неї і скарги. ...... "Я не хочу працювати, а весь світ має переді мною бити поклони". Правда? Саме через таких Ірин.... світ уже не хоче з нами мати діло. Викручувати, виюжувати, відсуджувати, вимагати.... оце стиль таких Ірин, Бодь, Вась. Де ваша честь - Українці?
ххх до до Боді Показати IP 4 Травня 2018 14:38
саме через таких “так званих” роботодавців як марія шевчик і відбувається масова міграція наших громадян за кордон!!! Які мало того, що копійки працівникам платять, так ще себе рабовласниками уявляють...
Ого Показати IP 4 Травня 2018 17:56
Тисяч 300 на карточку дівчині. А лице і всі дані роботодввиці привселюдно.
Антон до Ого Показати IP 4 Травня 2018 18:18
А давайте іі взагалі камінням закидаємо.Привселюдно.В неділю.В центрі.Цього якраз нам не вистачає.Хліб у нас є,зрєліщ не фатає...
Робітник до Ого Показати IP 4 Травня 2018 19:51
Обов‘язково її фото скрізь опублікувати, бо Луцьк має знати таких с*к, тому хай журналісти ходять на суди і знімають дурепу, бо якщо не віддає трудову, то це ще мало сорому отримала. Морду цієї жирухи і робити відомою
Антон Показати IP 4 Травня 2018 18:14
Масова міграція за кордон відбувається не через таких,як Шевчик,а через йоб****ту владу.Я сам ФОП і маю 4 працівники і думаю,що через пару років таких пакращєнь і штрафів відносно фопів і сам буду змушений або іти на завод або іхати за кордон. Якщо не знаєш про те,як виживають підприємці-краще помовчи
Annette Показати IP 4 Травня 2020 10:29
Особисто знаю цю "Ірину" - працювати не хочемо , цілий день в телефоні в інтернеті , а гроші вчасно плати - "За Що ? ". Добре , що ми не взяли її на роботу. При спілкуванні видно - неадекватна дівчинка з нездоровими амбіціями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus