USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Влітку працюватимуть лише ті дитсадки, які будуть заповнені, – Богдан Шиба

26 Травня 2009 16:46
Схоже, луцькі дитсадки таки підуть на літні канікули. Під час апаратної наради в мерії градоначальник Богдан Шиба зазначив, що «влітку працювати мають тільки ті ДНЗ, які будуть заповнені», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Під час апаратної наради міський голова доручив начальнику управління освіти Сергієві Калушу продумати раціональну систему роботи дитсадків улітку. «Працювати мають лише ті дитсадки, які будуть заповнені», – зазначив Богдан Шиба. За його словами, треба уникнути ситуації, коли до садочка ходитимуть лише 2-3 дитини.
 
Пан Шиба додав, що потрібно розробити таку систему роботи ДНЗ, аби раціонально витрачалися бюджетні кошти, але дошкільнята, які залишаться в місті на літо, мали можливість відвідувати дитсадки.
 
Нагадаємо, луцька влада планує запровадити у дошкільних навчальних закладах 42-денні канікули (1 липня до 12 серпня), однак батьки діток - категорично проти.
 

У разі запровадження канікул луцька мерія зможе зекономити для бюджету 15 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 26 Травня 2009 16:56
якшо платити податки,то цілий рік... а якшо дитсадок, то канікули.... СОВІСТЬ ТРЕ МАТИ....ззаради декількох няньок, хочуть зробити не зручності для багатьох батьків.... також ремонти можна робити в суботу та неділю,і вночі...СОВОК НАЗАВЖДИ...
Мама дитини Показати IP 26 Травня 2009 17:08
15 млн. грн. за 42 дні - тож які затрати ідуть на дит. садочки в рік? Щось тут не так із розподілом бюджетних коштів, коли діти їдять кашу або вермішель 3 рази в день! Думати треба як зекономити, а не потратити заплановане.
Мама дитини Показати IP 26 Травня 2009 17:11
15 млн. грн. за 42 дні - тож які затрати ідуть на дит. садочки в рік? Щось тут не так із розподілом бюджетних коштів, коли діти їдять кашу або вермішель 3 рази в день! Думати треба як зекономити, а не потратити заплановане.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus