USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ВНУ зібрав для калушан понад 27 тисяч гривень

7 Жовтня 2008 11:58
В акції під гаслом «Допоможемо потерпілим від повені жителям Калуського району Івано-Франківської області», що проходила у серпні та вересні, взяли участь адміністрація університету, викладачі та студенти. Про це 7 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки проходила перша широкомасштабна акція Центру волонтерської діяльності «Довіра» «Допоможемо потерпілим від повені жителям Калуського району Івано-Франківської області». У результаті адміністрація університету, викладачі та студенти факультетів (інститутів) зібрали коштів на суму понад 27 тисяч гривень, підручники, художню літературу, одяг, а також закупили канцелярські товари.  Зокрема адміністрація вишу станом на 2 жовтня перерахувала  2 524 гривні. А  серед факультетів безперечним лідером з надання благодійної допомоги є історичний, де зібрано 4 660 гривень. 
23 вересня, як повідомляє офіційний сайт ВНУ, делегація вишу поїхала у постраждалий від повені Калуський район та зустрілася і з його очільниками, і з керівництвом та учнями Добровлянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Відвідини району переконали, що ці діти й надалі потребують соціальної та психологічної підтримки. Тому організатори акції переконують, що безкорислива праця в університетському колективі триватиме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus