USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Внутрішні війська не бажають «Свободи»?

26 Вересня 2008 09:20
Ввечері 25 вересня патрулем внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ у Луцьку затримано двох активістів Всеукраїнського об’єднання «Свобода», які здійснювали поклейку партійних плакатів щодо всеукраїнського референдуму з «кримського питання», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Патруль внутрішніх військ МВС у складі трьох чоловік затримав «свободівців» Володимира Войцехівського і Олексія Темкована на вулиці Богдана Хмельницького поблизу магазину «Зося». Після цього їх доставили до дільничного пункту міліції №8 Луцького міськвідділу УМВС у Волинській області, що на вулиці Червоного Хреста.
 
Проте лише після приїзду голови Волинської обласної організації ВО «Свобода» Анатолія Вітіва ситуацію вдалося розв’язати і його підопічних все-таки випустили. Як розповів пан Вітів у коментарі «Волинським Новинам», командиром патруля був старшина Сергій Загура. Він, на думку керівника волинських «свободівців», цим затриманням проявив власну некомпетентність і юридичну безграмотність. «Мені здавалося, що ми пережили комуністичні часи, часи правління Кучми. Адже саме тоді люди, які знаходилися у підпорядкуванні міністерства внутрішніх справ, замість боротьби з кримінальними злочинцями відловлювали активістів, які клеїли плакати, поширювали свої погляди тощо.
 
І зараз відбуваються подібні речі, що показав вчинок луцьких правоохоронців. Мені не хочеться вірити, що повертається та система, проти якої ми боролись на майданах у 2004-му», – обурився пан Вітів.
 
Як стверджує Володимир Войцехівський – один із затриманих, всього їм під «опікою» бійців внутрішніх військ довелось пробути приблизно годину.
 
Проте патрульні внутрішніх військ, які здійснили затримання, навідріз відмовилися надавати коментарі чи будь-яку іншу інформацію репортеру «Волинських Новин».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юля Показати IP 26 Вересня 2008 09:39
Таке бидло і двох слів докупи не звяже
Вінстон Показати IP 26 Вересня 2008 10:01
Ви що не знаєте хто такий патруль? Просто до плану не хватало от і вирішили над пацанами постібатись! Бидло!
Оглядач Показати IP 26 Вересня 2008 11:26
Не дивно, що вони не змогли прокоментувати, бо вони барани від природи.
смішно мені Показати IP 26 Вересня 2008 12:04
Чого до міліціянтів причепились? Нібито розклеювати оголошення і плакати не можна будь-де. Так що виконуйте закон і не треба приплітати політики
Голос Показати IP 26 Вересня 2008 13:54
Ці мудаки свободівці заклеюють стовпи своїми плакатами тим самим порушуючи Адміністративний кодекс і засмічуючи місто, а прикривають це все згадками про Кучму та комуністів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus