USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Внутрішній ворог загрожує Україні не менше, ніж Росія, - Ігор Палиця. Відео

25 Листопада 2016 21:07
Патріоти мають продовжити війну не лише з Росією на сході країни, але й з внутрішнім ворогом всередині держави.

Про це під час ХІ з'їзду «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» 25 листопада в Києві заявив член політичної ради УКРОПу, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

«Нам з вами доведеться боротися не тільки з Росією, не тільки з сепаратистами, а й з внутрішнім ворогом, який сидить тут. Я не здивуюся, якщо він фінансується тією самою Росією», – заявив Ігор Палиця.

Зі слів політика, багато з тих, хто отримав владу в країні, сьогодні намагаються монополізувати назву, принципи і право Майдану. Замість боротьби із зовнішнім агресором влада веде війну з патріотами, які захищали і продовжують боронити країну. Це стосується і колишнього керівника Дніпропетровської області Ігоря Коломойського, який зберіг мир в одній з найбільших областей країни після початку російської агресії у той час, коли інші представники великого бізнесу відмовилися від відповідальності за долю регіонів, де вони мають авторитет. Два роки тому влада зрозуміла, що Коломойський має велику підтримку серед патріотів. Незважаючи на її спроби облити брудом колишнього голову ОДА, люди продовжують підтримувати та вірити йому.

Нагадаємо, Ігор Коломойський став членом партії УКРОП і очолив Комісію партійного контролю.

«Сьогодні наша партія з приходом Ігоря Коломойського максимально підсилилася, бо він дійсно лідер цієї партії», – наголосив Ігор Палиця.

Укропівець закликав усіх членів партії підтримувати звичайних людей і захищати їхні ідеали. Перетворити Україну на державу з гідним рівнем життя та європейськими цінностями – головна мета молодої партії патріотів. «Ми повинні бути для всіх прикладом демократії, порядку, чесності», – наголосив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анатоль_ Показати IP 25 Листопада 2016 21:15
Я в шоці, друзі мої!
Андрій до Анатоль_ Показати IP 25 Листопада 2016 22:21
Я вам скажу більш - то повний капець
123 Показати IP 26 Листопада 2016 08:41
Щось мені підказує, що наступним президентом України буде Коломойський...
Доживаючий Показати IP 26 Листопада 2016 09:23
Злодій кричить , - лови злодія ...!!! Це по нашому ! За 25 років незалежності ми дожилися до ручки , але кожен наступний керівник починає якіїсь реформи . Після яких він і його оточення жирують , а на род ... смокче !!!
Вахтанг до Доживаючий Показати IP 26 Листопада 2016 10:23
Просто сучасному народові подобається см..тати, Звикли за совдепії нічого не робити от і обирають будь-кого, щоб потім тикати на них пальцем, тупу - "це він винен". НІКОЛИ бізнесмен не буде гарним політиком або державним діячем. Соціальна політика - це видатки, а задача бізнесу - прибуток.
Ну і? Показати IP 26 Листопада 2016 11:22
Всі ми тільки любимо кричати-всі злодіі,всі непотрібство. Згідна. Так воно і є. Коли люди дістаються до влади- їм як пелена на очі-крадуть так,що аж за вухами лящить! Ми самі їх обираємо. А якщо навіть не обираємо-вони все самі за нас зроблять. Але обирати нема між ким( нажаль. Всі вони одинакові!натура така в нашого народу-знизу кричать,жаліються,майдани влаштовують. А доберуться до верху-стають ідентичні! Ну погодьтесь. Читаю багато коментарів-всі лайливі,принизливі. Згідна-допекло. Але нема жодних пропозицій(ну крім вийти на майдан звичайно). Палиця подобається. ЧОмусь. Але вже страшно комусь повірити. Всі вони гарно говорять...а змін нажаль нема. Одній людині важко шось змінити. Там ж тих ціле кодло зрадників і дармоідів. Вижени спробуй!..
нелучанин до Ну і? Показати IP 26 Листопада 2016 13:05
справа не лише у народі, хоча у ньому також, а переважно у СИСТЕМІ ВЛАДИ. вибори в УРКАїні - це фарс, який приводить до влади олігархів. немає стримуючих факторів, таких як можливість відкликати депутатів всіх рівнів, недоторканість усіх владців, невиборність суддів, голів адміністрацій, низька відповідальність чиновників за свої дії, безконтрольність влади. то яке життя ви очікуєте ?
А я до Ну і? Показати IP 26 Листопада 2016 13:06
не вірю. Вірячи комусь з людей при владі ви порушуєте заповідь -"не сотвори собі ідола"
нелучанин до Ну і? Показати IP 26 Листопада 2016 13:06
і перестаньте врешті-решт шукати і чекати месію, який прийде і зробить всім добро. його не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus