USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Генпрокурор пообіцяв роззброїти Волинь

4 Квітня 2014 18:26
На Волині прокуратура займеться роззброєнням незаконних формувань. Край не омине хвиля примусового роззброєння.

Про це повідомив виконувач обов’язків Генерального прокурора України Олег Махніцький під час представлення нового прокурора Волині Анатолія Коцури.

Нагадаємо, Верховна Рада України затвердила документ, яким зобов’язала здати зброю усім незаконним формуванням. На думку Олега Махніцького, такі формування додатково дестабілізують Україну.

Нагадаємо, у Луцьку працівники СБУ вилучили з незаконного обігу чотири одиниці вогнепальної зброї, яка перебувала в розшуку з лютого 2014 року. 3-го квітня цього року на території «Меморіалу вічної слави» у парковій зоні правоохоронці виявили дві схованки, в яких зберігались політетиленові пакети з пістолетами Макарова.

«Ми фактично перебуваємо в стані війни. Це (формування) дестабілізуючий фактор всередині країни, який забезпечує плани ворога. На сході і півдні розгорається сепаратизм, а всередині країни все підігрівається», - вважає він.

Виконувач обов’язків Генпрокурора пояснив, що сьогодні зброю мають право носити лише ті, хто несе службу. Зареєстровану мисливську ж зброю носити в громадських місцях заборонено, вона має використовуватися лише для мисливства.

«Волинь і сусідня Рівненська область є такими, що цим (незаконним носінням зброї – ред.) займається. Ми повинні зробити все, щоб кожен громадянин почував себе вільно і захищено», - зауважив Олег Махніцький своїм волинським підлеглим.

Нагадаємо, напередодні прийняття документу про роззброєння, у Рівному під час спецоперації загинув представник Правого Сектору Олександр Музичко. Саме кадри, коли Олександр Музичко погрожував владцям міської ради автоматом, використала російська пропаганда як ілюстрацію «свавілля бандерівців» на заході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
розвідник Показати IP 5 Квітня 2014 06:14
не генпрокурор а в.о, самі закликали беріть зброю та на майдан, хто всрався невістка! а тепер наведіть порядок правільні, між собою гризетесь як шакали. коли вже нажретись.
Адам Показати IP 5 Квітня 2014 12:33
Яке роззброєння! Ти подивись що з цінами робиться. Ціна на пальне. Долар як виріс. Злот. Зарплати виходить стали ще мізернішими. Люди стали ще бідніші. Він автомати буде шукати!!! Що хоч будуть робити, аби не те що потрібно! Та вила треба брати і гнати вас всіх як собак треба. Ви вже достали з своїми тими революціями і тупою балаканиною! А тут ще виходить, що дарма хлопці загинули. Такіж самі бандюки прийшли до влади!
Эва Показати IP 5 Квітня 2014 15:20
Адам якщо важко і не подобається то звернись до "януковичів" хай поділяться тим, що вкрали з елехторатом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus