USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водію, який насмерть збив велосипедиста, повідомили про підозру

25 Лютого 2016 13:58
Лучанину, який збив насмерть велосипедиста, повідомлено про підозру. Про це інформують у прес-службі Прокуратури області.

49-річному лучанину повідомлено про підозру у вчиненні порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України).

Як відомо волинянам, 23 лютого 2016 року близько 18 години 45 хвилин він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки «BMW X5» та рухаючись вулицею Кравчука у Луцьку з боку проспекту Соборності в напрямку до вулиці Гордіюк, допустив наїзд на велосипедиста.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 64-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер в кареті швидкої допомоги.

Вчора, 24 лютого, водія взяли під варту.

Наразі вирішується питання про обрання призвіднику ДТП запобіжного заходу. Він же затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і нині перебуває в ІТТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus