USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Водій «швидкої» з Волині – у п’ятірці кращих в Україні

7 Червня 2016 18:04
У Харкові відбувся шостий всеукраїнський чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги «Слобожанські медичні ралі - 2016». Згідно з результатами змагання волинський водій карети швидкої допомоги – серед п’яти кращих майстрів своєї справи в Україні.

Так, водій КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та катастроф» Олександр Гережун увійшов у п’ятірку лідерів категорії кращих фахівців щодо здійснення базової сердцево-легеневої реанімації. За це його і нагородили організатори чемпіонату.

До слова, інші учасники волинської команди - два водії, два фельдшери та лікар – вони також відзначились на чемпіонаті, здобувши місця у першій трійці в двох складних конкурсах.

Загалом, участь у «медичних ралі» взяла тридцять одна команда. До змагань долучилися бригади зі всіх областей України, представники двох київських приватних «невідкладок», та команда гостей з Риги.

Чемпіонат відбувся у десять етапів, в тому числі були й нічні етапи. Крім традиційних конкурсних завдань таких як надання допомоги постраждалим в тісному темному приміщені, прибуття на місце ДТП чи виклик швидкої допомоги на місце сімейного конфлікту, медикам пропонували взяти участь в майстер класі, який навчає діям «швидкої» в умовах терористичної атаки або артилерійського обстрілу.

До слова, перемогу в «Слобожанських медичних ралі - 2016» здобули студенти Тернопільського медичного університету.

Врешті, волиняни привезли з Харкова «кращого водія», сертифікат учасника, відзнаку «За чуттєве ставлення до пацієнтів» та безцінний досвід, який покликаний рятувати людям життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 7 Червня 2016 19:40
А відколи Гережун водій?)!!!!!!
Лучанин до Анонім Показати IP 7 Червня 2016 21:33
В складі бригад передбачені медики з правами водія, так що все гаразд
Анонім Показати IP 7 Червня 2016 20:00
Брехня, куце, брехня!!!))!)!!)!!!)
Проходив поруч... Показати IP 7 Червня 2016 22:52
Слава Богу, є ким гордитись! Бо як згадаєш колишні "швидкі" допомоги на Газелях - не знає чи плакать, чи сміятись. Помреш раніше, ніж приїжджали. Хлопці молодці!!!
Лучанин Показати IP 7 Червня 2016 22:57
Фельдшер-водій - це дуже добре, це "додаткові руки" в наданні екстреної медичної допомоги, це врятовані життя. За кордоном усі водії швидкої парамедики. Потрібно це впроваджувати і у нас. Водії швидкої, які працюють сьогодні і крім баранки ні чим не цікавляться, повинні задуматися.
до Аноніма Показати IP 7 Червня 2016 23:12
Відколи почали цікавитись штатним росписом організації ?
Лучанка до до Аноніма Показати IP 8 Червня 2016 00:20
Потрібно гордитись тим, що саме в Луцьку працюють Такі!!! спеціалісти, адже від їх професійних знань та вмінь залежить наше життя і здоров'я. Їх роботу потрібно поважати, а не "поливати брудом". Хлопці ми Вас любимо!!! Ви найкращі!!!)))
Лучанка Показати IP 8 Червня 2016 00:14
Потрібно гордитись тим, що саме в Луцьку працюють Такі!!! спеціалісти, адже саме від їх професійних знань та вмінь залежить наше життя та життя наших рідних і близьких. Їх роботу потрібно поважати, а не "поливати брудом"!!! Хлопці ми Вас любимо!!! Ви найкращі!!!)))
до аноніма! Показати IP 8 Червня 2016 15:53
Хто такий(куце)?
ЮЛЯ Показати IP 9 Червня 2016 11:44
Каленюк А,Л, ЛІКАР від БОГА!!! Ківерчани гордяться ,що є до кого звернутись за допомогою і ніколи не відмовить. Анатолій Леонідович Міцного ЗДОРОВ"Я.карєрного зросту.вагітного гаманця. З наступаючим святом День медика.ГОРДІСТЬ Волині і м.КІВЕРЦІ
Петро до ЮЛЯ Показати IP 10 Червня 2016 20:45
Звичайо за свою вагітність від Каленюка можна йому побажати вагітного гаманця
Галя до Петро Показати IP 10 Червня 2016 20:58
Завість замучила чи що?
Анонім Показати IP 9 Червня 2016 21:28
Таких лікарів як Каленюк А. Л. потрібно побільше. Аби не він то не було б до кого звернутися за медичною допомогою і малому і старому. Вітаємо з наступаючим Днем медика. Щоб Ви ніколи не жаліли проте, що вибрали таку професію. Бажаємо побільше вдячних пацієнтів, достойної зарплати, миру та злагоди в сім'ї.
Місцевий Показати IP 13 Червня 2016 16:31
Що б не казали, але це результат титанічної діяльності Куца, його недоспані ночі і його постійна активна позиція
Знаючий до Місцевий Показати IP 13 Червня 2016 16:35
Не здивуюсь, якщо Куц для своїх працівників рішить питання про стажування і навчання за кордоном (Польща, Франція, Німеччина), а взагалі то молодець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus