USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звільнили водіїв, які не вимкнули російське кіно на вимогу волонтерок, що повертались з Луцька з похорону

29 Січня 2020 08:59
Водіїв автобуса Львів-Запоріжжя, які відмовились на прохання волонтерок Ярини Чорногуз та Анастасії Конфедерат, які їхали з Луцька з похорону бійця, вимкнути російський серіал, у компанії-перевізнику звільнять.

Крім того, компанія Winew/Bus Trans вдруге вибачилася за «неприпустиму поведінку водіїв» і заявила, що з’ясує, звідки в автобусі з‘явилась флешка з російськомовними фільмами та чому було проігноровано водіями розпорядження фірми про вимкнення стрічки, пише Ракурс.

Гроші за невикористану поїздку пасажиркам, які були змушені зійти, повернули у повному обсязі.

«Прийнято рішення про негайне відсторонення водіїв та готується наказ про їхнє звільнення при поверненні з відрядження. На заміну екіпажу уже відправлено інших водіїв», – зазначили у Фейсбук Winew/BusTrans
Нагадаємо, що дівчата поверталися з похоронів загиблого бійця з Волині, одна з них була нареченою загиблого (їхали знову на ротацію). Посеред дороги водій автобуса увімкнув російський серіал. Дівчата представилися і попросили вимкнути продукт окупанта.

Вони повідомили звідки їдуть, на що водій відповів, що серіал він не вимкне, і не бажає, щоб йому розповідали чиюсь біографію.Коханого Ярини Чорногуз 22-річного військовослужбовця із села Лище Луцького району Миколу Сорочуку поховали 25 січня. Він загинув 22 січня 2020 року, в День соборності України, від кулі ворожого снайпера.

Після суперечки дівчата почали знімати конфлікт на відео, це ще більш загострило ситуацію. Частина пасажирів підтримала водія і дівчата вийшли із автобуса.

На кінцевій зупинці водія зустрічав обурений натовп, проте він туди не доїхав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 66
омелько Показати IP 29 Січня 2020 09:19
Хто втрачав близьких,рідних , коханих-той зрозуміє дівчат! І в транспорті тим більше в нічний час не виникає бажання дивитись серіал -давайте ще в купейних вагонах введемо цей "сервіс"!
7 до омелько Показати IP 29 Січня 2020 10:37
Не бажаєш - закрий очі і спи. Звільнення водіїв буде не законне так як маю великі сумніви, що у їх посадових обов'язках прописано не крутити рос.фільми і на першу вимогу включати мультики. Водій на прохання пасажира запитав у інших пасажирів чи дійсно вони хочуть змінити фільм і такого бажання у них не було. Водій не висаджував пасажирок вони вийшли самі. У чому вина водіїв? Тому що вони царіци госпіталю? Якщо кожен, хто був на сході буде в маршрутках качати права по типу "закрий вікно мені дує", "відкрий вікно мені жарко", це вікно відвалиться. Заберіть пафос з дописів по типу "госпіталерка", "волонтерка", і запитайте себе, якби таке прохання було від звичайної людини, такий хой піднявся би? У нас в маршрутках кожного дня звучать недовольні прохання до водіїв і пасажирів, де вой на ці прохання? Відколи поїздка на схід з людини робить надлюдину якій потрібно потокати? На місці водія я би подав до суду.
скептик до 7 Показати IP 29 Січня 2020 11:35
всяка русофільська шантра** повинна поважати державу Україна, її мову , культуру і тим більше воїнів, які її захищають. а якщо вам "какая разница" - валіть на чукотку
7 до скептик Показати IP 29 Січня 2020 12:33
Якщо ти українець ти повинен поважати 40 відсотків таких же російськомовних українців. У нас багатокультурна країна так як населення складається із різних народностей. І ти їх також маєш поважати. Воїн це професія. Як би ти слинив, якби вчителька, медсестра, бухгалтер який говорить на російській просила вимкнути український серіал бо їй щось не подобається? Якщо воїн то все, треба взяти стойку і заглотнути? Не маю статистики, але в АТО досить велика кількість людей говорить на російській. Вони від цього стають зрадниками?
скептик до 7 Показати IP 29 Січня 2020 14:18
по-перше, не буває російськомовних українців. є громадяни України, рідною мовою яких є російська, іврит і т.д. по-друге, йдеться про русофілів - апологетів рускаго міра. по-третє, державною мовою в Україні є українська, яку всі хто знаходиться на території України і тим більше громадяни України ЗОБОВЯЗАНІ її поважати, по-четверте, російська є мовою країни-агресора. ТОМУ вимога людини, яка втратила близьку людину у війні проти агресора, вимкнути продукт на мові агресора ,є обгрунтованою.
7 до скептик Показати IP 29 Січня 2020 15:19
по-перше своє перечитай))) не буває чорних автомобілів, є автомобілі які пофарбовані в чорний колір)) По-друге тут причому? На основі того, що водій не став виконувати забаганку пасажира він став "русофілом"? По 3: хтось десь говорив про не повагу до мови? по 4. російська мова це є просто російська мова яка просто там однаковий початок РОС як в і в названій країні. якби на місці Росії була Англія, ти би так само слинив якби почув чи побачив слово на англійській? навіть якщо він з США чи Австралії? російська мова це є звичайна мова, на якій говорять мільйони. мільйони в нас в країні, тисячі людей в АТО. "ТОМУ вимога людини" вимога має бути законодавчо закріплена. Те що було у неї це прохання яке було успішно відмовлено на основі більшості пасажирів. Цікаво було би ще побачити схватку цієї баришні і другого атовця, який би поруч говорив на російській. Цікаво, хто би переміг? як думаєш?
скептик до 7 Показати IP 30 Січня 2020 11:12
Поїдь на красную площадь і включи там Deutchland uber alles. хотів би побачити що там з тобою зроблять. а це ж просто пісня німецькою мовою. гімн Австро-Угорської імперії
септик до скептик Показати IP 30 Січня 2020 12:08
вистачає у нас включити будь який російський фільм.
скептик до 7 Показати IP 30 Січня 2020 11:19
піди в школу. нехай тобі розкажуть різницю між громадянством і національністю
септик до скептик Показати IP 30 Січня 2020 12:19
а національність де тут взялася? хто про неї говорив?
скептик до септик Показати IP 30 Січня 2020 13:00
а російською по-твоєму китайці розмовляють ?
септик до скептик Показати IP 30 Січня 2020 13:32
Казахи, білоруси та багато інших
скептик до септик Показати IP 30 Січня 2020 18:24
це зовсім не означає, що казахи, білоруси є росіянами за національністю.
септик до скептик Показати IP 31 Січня 2020 10:24
Національність, це колишня помітка в паспорті де родився. Родився на території росії і все, піпец, ти мудак? При чому тут національність?
скептик до септик Показати IP 31 Січня 2020 13:15
Іди в школу. нехай тобі розкажуть, що таке національність. на території парашки проживає більше 100 національностей.
септик до скептик Показати IP 31 Січня 2020 14:58
бггг
скептик до септик Показати IP 31 Січня 2020 15:42
ригнув, чи що ?
скептик до 7 Показати IP 30 Січня 2020 11:56
український гімн також можеш включити. результат для тебе буде ще гірший
септик до скептик Показати IP 30 Січня 2020 12:16
і нічого не буде. подібних експериментів в ютубі до фі га. вивали звісно бувають. бувають вони і в нас. як в даній ситуації. хоча, як би ти реагував, коли росіяни називали ВСІХ українців тими же словами, які звучать від частини українців, змі, посадовців, а потім один росіянин приїхав в центр києва і включив свій гімн? була би не адекватна реакція. аналогічно як і в нас. ось тільки такі не адекватні ситуації краще пересікати зі своєї сторони, щоб бути кращим, а не як "на красной площаді". ти постійно дивишся на росію і порівнюєш себе з ними. а треба бути кращим.
скептик до септик Показати IP 30 Січня 2020 13:04
я не збираюсь доказувати гоблінам, що я від них кращий. а для маацквічєй ти завжди будеш хахлом, незалежно від того, якою мовою ти розмовляєш, бо ти з України.
септик до скептик Показати IP 30 Січня 2020 13:33
а потрібно було би. бо з таким відношенням ти не станеш кращим за них.
скептик до септик Показати IP 30 Січня 2020 18:25
тобі потрібно - іди доказуй. і не тобі судити хто від кого кращий
я до 7 Показати IP 29 Січня 2020 12:37
На скільки відомо керуюча фірма роздала флешки з кінофільмами всім водіям маршруток. Водій крутив інший фільм,тобто не виконав розпорядження фірми. Звільнення водія за невиконання розпорядження цілком законне. Закрий очі і спи, омелько...
7 до я Показати IP 29 Січня 2020 14:02
Керуюча фірма, щоб обілити себе і не таке скаже.
7 до 7 Показати IP 29 Січня 2020 14:04
+дані розпорядження мають бути закріплені документально. Документ показали? Ні. Усне розпорядження треба засунути в д*пу так як воно не має юридичної сили через яке можливе звільнення.
Мері до 7 Показати IP 31 Січня 2020 23:44
Ти мразота, треба було вимкнути водію просто із-за поваги до пасажира, а тим паче після такої трагічної події. Керівництво компанії притягнуло водія до дисциплінарного покарання і правильно вчинила. І пасажири мають право вимагати і обирати музику і фільми, бо це входить в перелік послуг компанії. Виходить можна водію їздити в трусах, курити, матюкатися і слухати на всю шансон? Дівчата пояснили чому вони не хочуть це слухати. І взагалі на 6 році війни з росією тільки придурки споживаючи російський продукт, не розуміють що кормлять окупанта. Якби з похорон сина їхав водій-слухав би він,, самий лучший день, заходил вчера...
Отакої Показати IP 29 Січня 2020 09:24
Справа навіть не в грошах,а в репутації,яку важко відновити.Багато пасажирів в цей автобус вже не сядуть.
Лучанин до Отакої Показати IP 29 Січня 2020 10:01
через таких "волонтерів" і 'патріотів" скоро страшно по вулицях ходити буде....воно сказало значить так має бути і наплювати на думку більшості
скептик до Лучанин Показати IP 30 Січня 2020 13:06
думка отари далеко не завжди справедлива і правильна. і не факт, що це насправді більшість
ТакоїОТ до Отакої Показати IP 29 Січня 2020 11:30
У брудні маршрутки у Луцьку сідають - так і тут. Не розписуйтесь за інших!
Дідо до Отакої Показати IP 30 Січня 2020 08:40
Це ви так думаєте, я навпаки скористаюсь їхнім сервісом. Хватить танцювати під дудку активістів що вийшли з автобуса.
Лучанка Показати IP 29 Січня 2020 09:54
Ті хто іздять з Луцька до Києва, от цими всякими перевізниками, якщо мають чим думати, мали б давно помітити, що російські серіали агітаційного характеру, яких немає навіть в інтернеті водії вмикають не просто так!! ... я також кілька років тому робила зауваження на серіал де путлер - герой!! але відповідь була "що маю те й вмикаю". , а де ж ти його взяв?!! Це питання треба ставити СБУ
лучанин до Лучанка Показати IP 29 Січня 2020 11:17
порадьте СБУ зайнятись пасажирами які не підтримали скандалісток.
Правда до Лучанка Показати IP 29 Січня 2020 11:59
Таких як ти в дурдом потрібно. А ВОДІЯМ РЕСПЕКТ
скептик до Правда Показати IP 29 Січня 2020 12:38
чємодан, вакзал, расєя. разом з такими водіями
777 до Лучанка Показати IP 29 Січня 2020 15:21
А это какой сериал вы смотрели.где Путин герой. или так языком помахать надо? Звоните скорей в сбу.телефон уже греется.
Добрий Показати IP 29 Січня 2020 10:15
Звільнити мало, бо завтра влаштуються на сусідню фірму. І московський шансон врубають
Лучанин до Добрий Показати IP 29 Січня 2020 15:28
Мені дуже цікаво, а чому не роблять гвалту біля офісів каналів Інтер,Україна, 1+1 на яких крутять кучу російських фільмів та програм....Чи кішка слабка, це ж дядька шофера пресувати....
До отакої Показати IP 29 Січня 2020 10:26
Чому ж не сядуть? Вам "шашечки" чи їхати? Не меліть дурниці.
Баба Ганя Показати IP 29 Січня 2020 10:41
Поділили країну на касти в безумствуєте??!! Патріоти, непатріоти, подруги патріотів, герої, негерої... Подивіться повне відео , все було зовсім не так!
Правда, яку не прихо Показати IP 29 Січня 2020 10:49
А вас всіх не напрягає факт, що ось такі люди в нашій державі вже просто мають право влаштовувати самосуд і ніхто не критикує їх за це. Без суда і слідчих дій зробили водія і всіх інших пасажирів злочинцями і як би всіх спіймали на автовокзалі, то побили б і ніхто включаючи поліцію, їх би не захистив. Це нормально? Прикладів вже безліч, коли всіляки активісти, волонтери, в котрих вже індульгенції на злочини, навіть вбивають людей і доказова база є, суддям погрожують і все...Вам таке подобається і це, ви рахуєте, правильно? Завтра самі попадате під поганий настрій такої волонтерки і тоді не шукайте тих, хто вас захистить. А якби їй не сподобалась просто російська мова якогось пасажира і вона би змушувала його закрити рота? Це теж вона має на то право? Ну-ну...Демократія та свобода.
Правда одна до Правда, яку не прихо Показати IP 29 Січня 2020 11:15
Є Україна, в якої нагло вкрали кусок території і є агресор - расія, яка веде проти нас війну різними способами. І все що зв'язано з расєєю має бути заборонено
Фіма до Правда одна Показати IP 29 Січня 2020 15:32
Так бігом до ВРади ,та приймайте закони, чому не пікетуєте офіси президента, а маєтесь фігнею та безпредельнічаєте...
правдиваЯ до Правда, яку не прихо Показати IP 29 Січня 2020 11:33
Не ту країну назвали Гондурасом!!! Крапка!
Валерій Показати IP 29 Січня 2020 11:23
Не має права меншість нагинати більшість......І хто після цього буде поважати таких активістів?
такот до Валерій Показати IP 29 Січня 2020 11:36
А їм начхати на вашу повагу! Вони, як і влада, добре прилаштувались, своя каста.
Лучанка Показати IP 29 Січня 2020 12:02
До чого тут російська мова?! Не мова винна у конфлікті!!! А скільки російськомовних є в АТО!! Вони що, не такі патріоти України?!
скептик до Лучанка Показати IP 29 Січня 2020 12:41
так і йдеться про москвофілів, які раазгаааавааааріваааают на ааабщєпааанятнааам
Лучанка Показати IP 29 Січня 2020 12:54
тут так активно працюютьБОТИ!!
Анонім Показати IP 29 Січня 2020 12:58
Не беріть до уваги ці коменти!!! Їх пишуть ті, хто не хоче працювати, а лише сіє ворожнечу між людьми у поглядах , національний, релігійний розбрат між населенням в українському суспільстві. так ніколи не досягнути миру. Ті, що працюють, а їх я думаю більшість, не мають часу на подібні дурниці. Але це також люди нашого українського народу. Щодня в когось хтось помирає, а в когось хтось народжується , а тому настрій у людей різний... І причому тут водії маршруток. Часто їзджу в Київ і жодного разу не зустрічала невдоволених . Основне - безпека, дотримання правил дорожнього руху. Саме ці вимоги доцільно ставити до водія, а не змушувати його транслювати те що вам до вподоби, від чого водію можливо захочеться спати.
Лучанка до Анонім Показати IP 29 Січня 2020 13:11
ТА -ТИ ШО. Головне які дороги і не важливо куди вони ведуть... правда?
Отакої Показати IP 29 Січня 2020 13:10
Якщо на Волині стільки манкуртів і просто недо....то скільки їх в Харківській чи Запоріжській?
скептик до Отакої Показати IP 29 Січня 2020 14:22
не факт, що всі коментарі з Волині.
Лучанка до Отакої Показати IP 29 Січня 2020 15:08
В країні мають працювати закони і судова система, а не закон верховенства права активістів усіх мастей. Якщо водій винний, то, будь ласка, подавай на нього в суд і нехай суд вирішує його провину. Якщо всі будемо влаштовувати водію скандали під час руху автобуса, то хто тоді має відповідати за життя інших пасажирів? Ніхто? Оці активісти де будуть, коли б сталася аварія? Сиділи б як миші під віником.
скептик до Лучанка Показати IP 30 Січня 2020 11:15
а понятя моралі для вас - це пусте місце ?
55 до Отакої Показати IP 30 Січня 2020 00:34
ой.. а скільки на Волині таких як ти..
555 Показати IP 29 Січня 2020 14:46
Не правильну позицію зайняла компанія перевізник, немає чого водія звільняти. Тому що таке звільнення автоматично потягне за собою створення подібних ситуацій не зовсім адекватним дівчатами чи хлопцями. Компанія не перевіривши нічого пішла на поводу роздутому скандалу
555 Показати IP 29 Січня 2020 14:49
Не правильну позицію зайняла компанія перевізник, немає чого водія звільняти. Тому що таке звільнення автоматично потягне за собою створення подібних ситуацій не зовсім адекватним дівчатами чи хлопцями. Компанія не перевіривши нічого пішла на поводу роздутому скандалу
х Показати IP 29 Січня 2020 15:16
Ніхто їх не змушував виходити, намагались прогнути більшість, отримали цілком правильну відсіч. Водіям респект, а ось фірма прогнулась
777 Показати IP 29 Січня 2020 15:18
Компания перевозчик в лице руководства просто *****. Это ваши люди.они работают на вас.зарабатывают для вас деньги. И вы должны были защищать своих людей в любой ситуации. Надеюсь наши хероини придут к вам с благодарностью.а заодно научат .что смотреть.что есть и как дышать правильно. А насчет увольнения с есть кзот Украины в котором наверняка такая ситуация не предусмотрена.
Народна прокуратура Показати IP 29 Січня 2020 16:23
Коментатори вдаються до підміни понять. Не російськомовний, а саме російський (знятий в РФ) серіал. Це принципово! Такого толерувати не можна, боця проросійська наволоч вже звикла, що україням можна сісти на голову і качати свої "русьомірниє права". Толерантність вони сприймають як слабкість і від цього лише нахабніють
7 до Народна прокуратура Показати IP 29 Січня 2020 16:58
Чим тобі серіал скліфосовський не догодив?
карпатська джерельна Показати IP 30 Січня 2020 01:11
мені Какая разніца !!! Слава Україні !!!
Дідо Показати IP 30 Січня 2020 08:30
Хватить плясати під дудку волонтерів, збирайте громаду і під офіс підприємства, повернути водієві його роботу!!
Дідо Показати IP 30 Січня 2020 08:36
Цікаво, а якщо народ буде знати що одна з волонтерко є активістом ЛГБТ то виходить що і вони підтримують її боротьбу?
Дідо Показати IP 30 Січня 2020 08:55
Частина пасажирів підтримала водія і дівчата вийшли із автобуса. Тобто компанія підтримала двох які перебували а не решту пасажирів, от тепер можна і змінити перевізника. Нехай активістів возять, побачимо як довго протянуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus