USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водіїв луцьких маршруток дратують пільговики

21 Травня 2014 12:09
До міськради звернулись обурені пільговики, мовляв, водії маршруток не чемні, коли соціально захищені категорії населення повідомляють про наявність відповідних посвідчень із правом безкоштовного проїзду.

Про це під час засідання виконкому повідомив директор ПАТ «Луцьке АТП - 10701» Володимир Приймич, відповідаючи на запитання заступника міського голови з економічних питань Тараса Яковлева стосовно 11 скарг на діяльність підприємства від громадян .

«На телефонний номер групи оперативного реагування 15-80 надійшло 11 скарг. Скажіть, як ви над ними працювали?», - звернувся посадовець до «головного маршрутника».

На це Володимир Приймич відповів, що справді, здебільшого скаржиться пільгова категорія лучан. Мовляв, «шофер щось не те сказав». Однак він запевнив, що Луцьке АТП безкоштовно перевозить усі пільгові категорії, які тільки є.

«Сідають пільговики – веземо», - запевний директор АТП.

Однак 70-річна лучанка Галина Малиновська запевняла кореспондента Інформаційного агентства Волинські Новини, що минулої середи, 14 травня, вона зіткнулась із грубим відношенням водія маршрутки № 9, мовляв, «забагато вас, пільговиків, розвелося»:

«Близько 8 ранку я сіла в маршрутку біля 9 училища на ДПЗ. Однак, водій категорично відмовився мене везти, мовляв, «скільки можна?».

Я маю посвідчення «Дитина війни». Згідно із рішення міської ради, такій категорії громадян можна безкоштовно користуватися послугами перевізників за маршрутами №
9, 18, 26, 27, 47. Але мене цікавить лише 9. Знову ж таки, на зупинці біля школи № 5 до транспортного засобу зайшов молодий чоловік з посвідченням по інвалідності першої групи. Однак, водій змушував його або виходити, або платити гроші. Зрештою хлопець таки поїхав», - бідкається жінка.

Зауважимо, що під час засідання виконавчого комітету директор ПАТ «Луцьке АТП - 10701» підкреслив, що певних норм чи обмежень стосовно одночасного перебування декількох громадян пільгових категорій як таких немає.

Виходить, уся проблема – у невихованості водіїв?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
гена Показати IP 21 Травня 2014 12:14
нехай водії стануть пільговикам. хотів би ті хто ображає пільговиків -стали у майбутньому ними і зрозуміли все. а хто обманює то це теж все розкриється плачевно Бог є на світі!
валя Показати IP 21 Травня 2014 12:15
яковлев такая гн*да. власть ничего не может зделать только повышать и повышать а услуг нет нигде пильговики уже им мешают ! власть только там где деньги дают там они решают а пильговики их не интересуют сочуствую
100 Показати IP 21 Травня 2014 12:23
Проблему потрібно вирішувати через адресну допомогу. Маршрутчику ставлять план не на пільговиків, а на касу. Вирішити проблему через надання пільг, це насправді створити нові проблеми.
111 Показати IP 21 Травня 2014 12:25
водії здебільшого ведуть себе по свинськи по відношенню до людей похилого віку, а до тих хто може і в морду кліпанути то рот не відкривають.
вова Показати IP 21 Травня 2014 12:44
а як незрячий буде платити якщо дадуть адресну допомогу якщо він не бачить?як йому шукати гроші і здачі?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Цікаво до вова Показати IP 21 Травня 2014 16:24
Цікаво як незрячий маршут обирає...
Lutsk Показати IP 21 Травня 2014 12:45
Мало того що ціни підняли, графіка не дотримуються, квитків не дають, то тих с**** ще щось дратує... Де млять 15-ка??? По одній-дві їздить на все місто, того міська влада не бачить? Добратися з окраїни на окраїну - як нефіг делать, по центру - або з пересадкою, або ніяк. Європейське місто пи**ць, Європа аж з усіх щілин лізе! Місто імені мера Романюка - як для людей зробити щось - х*р ворушить пальцем, як людям життя ускладнити - ВПЕРЕД і з піснею!
Лучани до Lutsk Показати IP 21 Травня 2014 12:50
Правда на всі 100%
гость Показати IP 21 Травня 2014 13:27
а ця галина малиновська, колишня вчителька напгла,як паравоз. має пільги на квартиру, доплату до пенсії , безоплатно їздить в тролейбусі,а давай їй ще маршруткою їздити. цілими днями вештається по луцьку,активістка, додому прилізе вмирає,скора кожного дня стоїть. може комусь дісно портібна допомога в цей час,а вона до неї здить до наглої баби. ця вирве все,що їй належить,скора поїхала, а вона за сумку і вже погнала далі.так, що на таких наглих не потрібно звртати уваги.
Олександр Показати IP 21 Травня 2014 15:54
Стидалася б баба таке посвідчення тикати "Дитина війни". Це вапщє абсурдна пільга.
новий до Олександр Показати IP 22 Травня 2014 11:39
А ще треба ввести пільгу внуки війни правнуки війни діти Чорнобиля внуки Чорнпбиля правнуки Чорнобиля!!!!!! Чому всі хочуть пільги ???(не кажу про хворих)Пільги має бути дві:каліки та особи старші 80 років!!!
до 100 Показати IP 21 Травня 2014 16:07
Може в маршрутках іздить стільки пільговиків,що ті які платять гроші не можуть зайти в маршрутку бо вона переповнена пільговиками?
Богдан Показати IP 21 Травня 2014 16:22
Повинна бути адресна допомога!!! Чому одні мають платити за інших???!! В тому разі якщо місто дає комусь пільгу то хай за неї і платить... ПІЛЬГОВИКУ!!! А останній вже у свою чергу вирішує куди подіти гроші. А то комунізм розвели!!! Обіцяють одні, а платять за обіцянки інші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus