USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Вогнем і мечем: замок Любарта повернувся в епоху лицарів

24 Серпня 2015 09:30
Яскравий перфоманс під назвою «Лучеськ Великий» поєднав в собі захопливу костюмовану постановку, а також незабутній виступ театру вогню «FireDance». Дійство приурочили до 930-го Дня народження Древнього Лучеська і цим, зі слів учасників, хотіли хоча б на деякий час повернути замок Любарта у часи лицарських турнірів та Хрестових походів.

Костюмоване дійство розпочалось 23 серпня із заходом сонця – перед глядачами з’явились рицарі, монахи, а також леді у незвичних для тієї пори вбраннях. Корона, виставлена біля імпровізованої сцени на підвищенні, вмить перетворилась на факел і осяяла присутніх.

Настав час дуелі лицарів, який закінчився поразкою одного з бійців.
Опісля бою на мечах до переможця одна за одною почали залицятись панянки, проте воїн вибрав лише одну з них. Після чого перед глядачами постали учасники театру вогню «FireDance» з яскравою постановкою і незабутнім шоу.
До слова, це не єдине святкове дійство, яке чекало лучан у стінах дверного замку. Так, всі охочі мали змогу почути голос Древнього Лучеська на Замковій площі. А також, опісля перфомансу, насолодитися концертом камерної музики «Музика віків», що розпочався о 21:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus