USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волейбол: лучанка посилила склад запорізької «Орбіти»

21 Жовтня 2015 08:35
Луцька волейболістка Анна Довгополюк після декретної відпустки продовжила кар’єру у запорізькій команді «Орбіта». В запорізькому клубі Довгополюк виступає під звичним шостим номером.

«Нову команду шукала довго – три місяці. Мала можливість їхати закордон, та не вийшло поки. Тому зупинилася на варіанті зі Запоріжжям. На мене дуже чекав тренер Ігор Філіштинський, та і я була не проти спробувати себе у цій сильній команді», - розповіла спортсменка.

Свою дебютну гру Довгополюк зіграла у матчі-відповіді першого туру Суперліги проти вінницького «Білозгар-Медуніверситету». До слова, у Вінниці грає двоє колишніх одноклубників Анни з Луцька – Юлія Козачковська та Анна Житовоз.

«Звичайно, важко повертатись, пропустивши два сезони. Я вже місяць, як у новій команді, набираю форму. Була на кубкових іграх, та в них не брала участі. Тренер Ігор Філіштинський не хотів мені давати великих навантажень одразу, щоб не травмувати, бо я ж тільки починала тренуватись. Домашня гра з Вінницею для мене стала першою», - розповіла Анна.

У новій команді дівчина почуває себе комфортно і помалу призвичаюється до її стилю гри. Анна обіцяє, що її «Орбіта» дасть бій кожному супернику.

«У нас є серйозні завдання на сезон і ми будемо їх виконувати. Перших шість очок ми поклали у «скарбничку». Мені імпонує стиль гри «Орбіти», стараюсь втягуватись. Порівняно з «Волинню», тут інакша схема гри, тут все на швидкості. З нетерпінням чекаю грудневого виїзного туру до Луцька. Цікаво буде зіграти проти свої колишньої команди», - продовжила волейболістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «КОНТИНІУМ-ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ» СПАРИНГУВАВСЯ З БІЛОРУСКАМИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
фан Показати IP 21 Жовтня 2015 09:11
хто ще не зрозумів чому роізгнали чемпіонський склад волейбольної команди Луцька ? за таке судити треба.... пожаліли......(
до фана до фан Показати IP 21 Жовтня 2015 18:34
та всі все зрозуміли, а що толку?
ботан Показати IP 21 Жовтня 2015 21:19
Чому розігнали самі пішли хто куди хто в ліс хто по дрова!:-)
дил до ботан Показати IP 22 Жовтня 2015 17:52
ну так а чому пішли "самі" ? ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus