USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волонтери Волині шукають фахівців для реабілітації бійців АТО

16 Грудня 2014 15:47
У рамках проекту "Зігрій душу" відбувся курс психокорекційної реабілітації для бійців колишньої 51 ОМБР. Місце проведення – спортивно-оздоровчий табір "Гарт". Учасниками стали 15 бійців.

Про це на своїй сторінці у мережі розповіла Наталія Соколова.

З її слів, упродовж з 8 по 14 грудня відбувся вже четвертий психотренінг для бійців АТО. З ними працював психолог Антоній Мельник - який лікує душі та рефлексотерапевт Сергій Кузь - який лікує тіло. Допомагав також боєць-рядовий, водій-електрик медпункту Першого гаубічного самохідно-артилерійського дивізіону Олександр Кравченко. До слова, останнійбрав участь у тренінгу та люб'язно погодився на запрошення допомагати бійцям.

«Волонтер Ковельського Центру допомоги 51- ОМБР, керівник проекту Анна Лисакова та волонтер, координатор проекту “Збережи тепло солдата” Катерина Силюк безпосередньо опікувалися бійцями.

Також ми приймали очікуваних гостей з Харкова! Рефлексотерапевт Кузь Сергій Миколайович після проведення семінару у Харкові для психологів, представляв наш Центр допомоги і отримав зацікавленість проектом. Тепер психологи хочуть долучитись до співпраці, взяти участь у процесі та реалізувати проект на Харківщині для воїнів АТО їхнього регіону з нашими спеціалістами під керівництвом Ковельського центру допомоги.

На четвертий заїзд ми приймали психологів Олену Григорьєву та Тетяну Топорову, які ввели нові цікаві нотки до тренінгу. Всім учасникам, бійцям, благодійникам та всім небайдужим, хто допомагав – представникам школи села Світязь за патріотичний концерт, санаторію “Лісова Пісня” за святковий захід в честь Дня Св. Андрія, керівнику Ковельського центру допомоги Наталі Поповій за підняття бойового духу — НИЗЬКИЙ УКЛІН та ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!!!! Ми гуртом робимо величезну справу для нашої країни.

Коло зібралося дуже дружнє та відповідальне - виконували всі настанови лікарів, відпочивали, спілкувалися, танцювали під керівництвом Тетяни Топорової і ми знову маємо хороший результат - щасливі очі та щирі теплі усмішки наших хлопців, море слів подяки для нашої команди організаторів. Подяка нашій майстрині - волонтеру Вірі Скопюк за імбирні серця -печиво розписане власноруч, вони зігріли Душу Солдату!!!! П'ятий заїзд реабілітації планується на 15 січня 2015 року! Будемо запрошувати психологів з різними підходами для ще більш продуктивного результату! Група набирається з найбільш важких хлопців, які щойно повернулися з АТО та полонених!!!

Ми просимо, ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО СПІВПРАЦІ!!!!

Всі, хто бачить, що потрібна вашим рідним та близьким воїнам допомога Картка Приват Банку для допомоги: 5168 7572 8004 3128 на ім'я Анни Лисакової (збір коштів для психологічної та фізичної реабілітації солдат).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus