USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Волинь» U-9 виграла турнір у Черкасах

30 Серпня 2018 21:32
Підопічні Віктора Попка та Олександра Ярмощука з «Волині» U-9 брали участь у турнірі під назвою «CupAustralia», що минулих вихідних відбувся у Черкасах.

Змагання зібрали 16 команд з різних регіонів України, тому боротьба за головний приз обіцяла бути запеклою, повідомляє клубна прес-служба лучан.

Перший матч на груповому етапі юні «Хрестоносці» грали якраз проти одного із господарів турніру – черкаського «Дніпра». Гра завершилася нелегкою перемогою волинян (2:1), а по інших суперниках групи «Волинь» U-9 пройшлася, як «бульдозер»: перемогли з рахунком 5:0 кременчуцький «Кремінь», та з рахунком 8:0 – київську «Оболонь».

До півфінального квартету виходили переможці усіх чотирьох груп.

Так, на півфінальному етапі волиняни здолали суперників з полтавської «Ворскли» – 4:1. А у вирішальному матчі підопічні Віктора Попка та Олександра Ярмощука змагалися із харківським «Металістом-1925». Завдяки голам Захара Онищука та Івана Даценка у нелегкому протистоянні наші хлопчики таки вирвали перемогу, а тому заслужено та беззаперечно тріумфували у змаганнях.

Сергія Гордієнка з нашої команди визнали найкращим гравцем турніру, а самі юні футболісти «Волині» U-9 вкотре підкорюють вершини різноманітних національних турнірів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus