USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Волинь» U-19 розгромно перемогла запорізький «Металург»

3 Травня 2019 21:53
На звітний поєдинок юні «Хрестоносці» вийшли на поле без дискваліфікованого Назарія Богомаза, однак все одно організували ударний початок гри.

Уже на 3-й хвилині вони заробили штрафний на лівому фланзі. Микола Тишкун закрутив подачу за комірець голкіперу, а Олександр Мартинюк замкнув її, головою фактично з метра вколотивши м’яч у сітку воріт «Металурга» - 1:0!

Після цього підопічні Альберта Шахова та Володимира Гапона створили ще декілька моментів, у яких нашим футболістам не вистачило точності.

Потім гра трохи заспокоїлася, а у середині тайму волиняни знову згадали про спортивну злість, зарухалися – і це одразу принесло результат. Гравець гостей Деян Сидорук на вході у карну зону не встиг за Валентином Білінським і збив його. Арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку, а Рябов упевнено виконав вирок – 2:0.

Гості одразу ж могли відіграти один гол – Олексій Сидоров вийшов на побачення з Дмитром Харченком і ефектно перекинув нашого голкіпера, однак «кулястий» на якісь сантиметри розминувся із боковою стійкою. Більше голів у першому таймі не було.

У другому таймі на полі з’явився свіжий Ілля Теліховський, і це дало плоди на 50-й хвилині. Прорив нашої «десятки» не за правилами у штрафному зупинив Едуард Буценко, і суддя знову вказав на «точку». А Рябовзнову спокійно розібрався із голкіпером та оформив дубль – 3:0.

Волиняни не знижували обороти – зовсім скоро після контратаки Білінський перекинув воротаря, однак влучив у поперечину, а Микола Кухаревич, увійшовши у карну зону, пробив вище воріт.

Утім, рахунок таки змінився на 64-й хвилині – після атаки нашої команди капітан «Волині» Рябов увірвався у штрафний майданчик і спочатку пробив у захисника, однак одразу ж підібрав «кулястого» і гарним ударом в падінні відправив м’яч у дальній верхній кут, забивши уже десятий гол у чемпіонаті – 4:0!

А «вишенькою на торті» став гол «Волині» на 75-й хвилині. Владислав Кристін з правого флангу продерся у карну зону і прострілив на ближній кут воротарського майданчика, звідки Андрій Зінь «по-бразильськи» п’ятою в один дотик закинув м’яч у сітку воріт – 5:0.

Гості намагалися «розмочити» рахунок, однак наші захисники разом із воротарем Даніїлом Єрмоловим, який у другому таймі змінив Харченка, вдало кидалися під удари опонентів, а Сидоров, вийшовши віч-на-віч з нашим голкіпером, влучив у поперечину.

Свого гості таки досягли на останній компенсованій арбітром хвилині – влучним ударом у наші ворота відзначився Богдан Могильний. Утім, волиняни все одно святкували переконливу домашню перемогу, яка стала для нашої команди уже другою поспіль у рідних стінах і третьою в чотирьох матчах на «Підшипнику» 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus