USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь хоче від Києва жорстких рішень: повної блокади окупованих територій

25 Червня 2015 14:22
Депутати облради вирішили підготувати звернення до головних очільників держави із закликом харчової та енергетичної блокади окупованих територій. Це рішення більшість підтримала.

Про це йшлося під час засідання 35-ї сесії Волинської обласної ради сьогодні, 25-го червня.

Із цією пропозицією виступив депутат В’ячеслав Рубльов.

«Нам необхідно надіслати звернення Прем’єр-міністра України та Президента України, аби вони вжили усі необхідні заходи щодо повної блокади окупованих території на соді держави та Криму. Це необхідно зробити, адже це територія захоплена Російською Федерацією, вони порушують Мінські домовленості, а ми їх забезпечуємо продуктами харчування, світлом, газом. Це ненормально», - озвучив пропозицію обранець громади.

Його пропозицію підтримали, й тепер відповідне звернення мають розробити, аби ухвалити та направити в Київ.

Нагадаємо, сьогодні, 25 червня, волинські депутати проголосували за перереєстрацію УПЦ МП НА РПЦ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Я Показати IP 25 Червня 2015 14:26
Нарешті правильне рішення! Але ж ті с..ки наверху не підтримають, бо їм це не вигідно.
Анонім до Я Показати IP 25 Червня 2015 19:44
«Расследование серьезных преступлений во времена Майдана или в Одессе, к сожалению, наткнулись на большие препятствия не только из-за дефицита компетенции, но также из-за дефицита желания привлечь к ответственности тех, кто это осуществлял», - заявила Пауэр, выступая в Киеве с обращением к украинскому народу. Как лично Ваша Светлость оценит эти слова официального представителя США?
Хлоп Показати IP 25 Червня 2015 14:30
Тобто води гарячої і взимку на Волині не буде. А щодо світла, то будемо "розробляти, ухвалювати та направляти" без донецького антрациту у першій половині дня...
Анатоль_ до Хлоп Показати IP 25 Червня 2015 14:36
хай нам буде погано на зло клятим москалям! Хай в нас не буде газу та горячої води-хай москалі тим своїм газом вдавляться!
Хлоп до Анатоль_ Показати IP 25 Червня 2015 14:46
І світла, шановний Анатоль. Давайте зробимо пілотний проект з Вашого будинку? Впевнений, після цього москалі таки вдавляться...
Депутати Показати IP 25 Червня 2015 14:31
То нехай поїде і заблокує, як такий розумний.
Анонім Показати IP 25 Червня 2015 15:27
той депутан забув, що на окупованих територіях проживають українці? він пропонує зробити повну блокаду цих українських територій, так само як фашисти зробили повну блокаду ленінграду - і нехай ті громадяни україни вмирають там із голоду? як то кажуть, Бог не фраєр, він все бачить.
справедливість Показати IP 25 Червня 2015 16:44
підтримую! на окупованих територіях користуються газом, електроенергією, а ми платимо за них, тому і збільшили нам плату за комунальні послуги! терміново потрібно відключити газ і світло, перекрити воду, не тільки окупованим територіям, а й Криму і тоді у нас зменшаться тарифи на сплату конунальних послуг!
Хлоп до справедливість Показати IP 25 Червня 2015 17:11
Це вірно. Самих комунальних послуг взимку стане меньше. Чим не суто український оригінальний вихід для економії коштів населення?
123 Показати IP 25 Червня 2015 16:52
вони самі до себе Расєю покликали, хай вона їм і допомагає, чому ми маємо платити за них, якщо у вас є бажання можете допомагати їм з власної кишені, якщо держава їм все повідключить газ, електроенергію, водопостачання, то війна швидше закінчиться (справжні патріоти звідти поїхали, а залишилися там не українці, а люди, які підтримуюють сепаратистів).
Анонім до 123 Показати IP 25 Червня 2015 17:03
А кто кого субсидирует, регион, дававший 80% угля, 25% электроэнергии, 40% экспорта Украины, или остальная часть Украины?
прохожий до Анонім Показати IP 25 Червня 2015 17:25
Ну так от вам жеш там ліпше буде коли все вам відключити...будете продавати свій вуголь
Анонім до прохожий Показати IP 25 Червня 2015 17:35
Наш уголь и сейчас покупает Украина. Попробуй иначе объяснить наличие гривневой массы для выдачи зарплаты, пенсий и социальных пособий. А вот по поводу металла, Манриупольские заводы объявили о своем дефолте. Поищи, сколько при этом Украина потеряла валютных поступлений.
лучанин до Анонім Показати IP 26 Червня 2015 00:34
ган дончанин, ти чого нік змінив? Тебе твій сепарастській сморід видає
Дончанин до лучанин Показати IP 26 Червня 2015 07:42
Сморід йде від тобі подібних, бо НИНІШНЯ українська влада веде розслідування кримінальної діяльності батальйонів Азов та Айдар, вивела з зони АТО батальйон Торнадо та заарештувала його очільника. Батальйон Азов американці ОФІЦІЙНО признали терористами, а від нинішньої влади вимагають розслідування подій на майдані і в Одесі, бо це розслідування владою покладено під сукню... Додай сюди розвал економіки країни, падіння рівня життя її населення, і хай інші скажуть, хто з нас смердить - ти, чи я?
Олег Показати IP 25 Червня 2015 17:10
Багато жителів південного сходу вважають, що владу захопили криваві бандити, а люди у нас обмануті, залякані, але з добрими намірами... Читаючи такі статті (а їх все більше), їхня думка змінюється, багато наших людей стали такими ж кровожерливими псами, як і олігархи. Ніхто і думати не хоче, що все може змінитися і ми опинимося у блокаді і карати будуть не лише олігархів і їхніх псів, а покарані будуть і нормальні, ні у чому невинні люди.
Анонім до Олег Показати IP 25 Червня 2015 20:11
А хто захватив владу в Країні, якщо сьогодні в Днепропетровську ростріляли три маршрутки?
макс Показати IP 25 Червня 2015 18:40
Та не Волинь цього хоче, а купка депутатів, які не мають чого вчепитися, а сухої гілляки бояться. Мені, наприклад, головне, щоб війна закінчилась. А на Донбасі теж люди живуть. Громадяни нашої держави, адже не всі мали можливість виїхати. Їх теж "під Танк" кинути, а, "дупутати"? Хотів би я побачити шибу чи осіпова в холодній квартирі з бурулькою під носом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus