USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь на чорниці вже заробила 200 тисяч

18 Червня 2014 09:26
З доходів волинян, які в сезон заготівлі збирають гриби та ягоди не лише для власних потреб, а й здають лісову продукцію заготівельникам, за оперативними даними уже сплачено 192,6 тисячі гривень податку на доходи фізичних осіб, повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів в області.

Заготівлю чорниць з комерційною метою на Волині вже розпочали три волинські підприємства, які здійснюють усі визначені законом платежі до державного та місцевого бюджетів.

Зважаючи на той факт, що ягідно-грибний сезон лише розпочався, у ГУ Міндоходів у Волинській області сподіваються на суттєві додаткові надходження до місцевих скарбниць.

Підстави для такого оптимістичного прогнозу дають результати минулорічних сезонів заготівлі.

Відтак, фахівці ГУ Міндоходів у Волинській області звертають увагу підприємців на обов’язковому обліку здійснених виплат громадянам за здані гриби та ягоди з тим, щоб своєчасно зробити належні відрахування ПДФО.

Довідково: загальна сума надходжень від заготівлі дарів лісу протягом останніх років на Волині коливалася в межах від 7 до 9,6 мільйона гривень додаткових коштів.

До слова, волиняни за дари лісу цього річ платитимуть більше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пан Показати IP 18 Червня 2014 10:55
Ось 1 добре. 1 на арм1ю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus