USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь-нова» пережила війну, радянську владу, перебудову та початок української незалежності

25 Вересня 2009 17:26
Одна з найстарших газет України «Волинь-нова» 27 вересня відмічає свою 70-у річницю від дня створення. На урочистому святкуванні річниці, яке сьогодні в міському домі культури «Просвіта» були присутні журналісти, читачі видання, представники влади та духовенства. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Головний редактор видання Степан Сачук  у своєму зверненні до присутніх зазначив, що протриматись 70 років в медійному просторі, пережити війну, радянську владу, перебудову та початок нової незалежної України газеті допомогло відчуття відповідальності та чесності перед своїми читачами.
Керівник часопису переконаний в тому, що сучасній українській журналістиці, всупереч невтішним прогнозам, вдасться не опуститися до рівня засобу для здійснення піар-технологій чи для використання ЗМІ виключно в розважальних цілях.
Колектив газети отримав подяку від Президента України, а редактори та журналісти – грамоти Кабінету Міністрів і Волинської облдержадміністрації. Представники релігійних конфесій висловили солідарні думки в тому, що сучасні медіа повинні нести правду, бути щирими та чесними перед суспільством.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Вересня 2009 18:52
Керівник часопису переконаний в тому, що сучасній українській журналістиці, всупереч невтішним прогнозам, вдасться не опуститися до рівня засобу для здійснення піар-технологій чи для використання ЗМІ виключно в розважальних цілях." а ви надервть в гуллі слова "джинса" і "Волинь" - от і побачимо, хто на Волині є інтсрументом піар-технологій? газета "Волинь" у всіх категоріях заказухи попереду. Лише встигацте локшину із вух збирати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus