USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь – область мільйонник»: у Луцьку вітали працівників сільського господарства. Фото

13 Листопада 2019 13:54
Ці люди щодня самовіданно і невтомно працюють у будь-яку погоду, вони знають справжню ціну хліба і щороку збільшують обсяги виробництва продукції на родючій українській землі – мова йде про працівників галузі сільського господарства. День працівника сільського господарства в Українці цьогоріч відзначається 17 листопада, але оскільки це вихідний день, то представники галузі у Луцьку та Волинській області отримали привітання вже сьогодні.

Урочистість з нагоди свята відбулася 13 листопада у Палаці культури міста Луцька.

Так, привітати працівників сільського господарства прийшли представники міської та обласної влади, а перед самим дійством у центрі міста діяла виставка найсучаснішої сільськогосподарської техніки.
Першим слово взяв директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко, який розповів про здобутки Волині у галузі сільського господарства в 2019 році.

«Волинь – це область мільйонник», – наголосив Юрій Горбенко та подякував усім тим, від кого залежав загальний успіх Волині у цьому році, побажавши представникам галузі хороших врожаїв та мирного неба над головою.
Натомість тимчасовий виконувач обов‘язки голови Волинської ОДА Олександр Киричук відзначив, що він дуже тішиться здобутками Волині.

«Ми завжди будемо відстоювати ваші інтереси. Історично склалося так, що Волинська область є аграрною. Сільське господарство – це пріоритетний напрям розвитку економіки Волині. Завдяки впровадженню сучасних техологій, професіоналізму та господарському ставленню до землі ви збираєте високий врожай та забезпечуєте якісними та доступними продуктами волинян», – розповів Олександр Киричук та подякував присутнім за клопітку працю і дбайливе ставлення до природніх ресурсів.
До привітань приєдналася і голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, яка наголосила, що вона горда за Волинь.

«Всі ми говоримо, що українці дуже трудолюбиві, але щось ніяк не можуть зробити економічного прориву. Мені здається, що вже є перший етап економічного дива. Я дуже горджуся вами. Основне, що ви зробили за останній період, – це осучаснили сільське господарство. Велика шана та подяка вам за це. Ви маєте стержень, шляхетність та геніальну простоту – це поєднання дозволяє отримувати результати, які ми маємо», – виступила з вітальним словом Ірина Вахович. Голова облради також побажала присутнім розвитку, хороших природніх та економічних умов, а також мирного неба над головою.
Своєю чергою, заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк зауважила, що Україна славиться невтомними трудівниками: «В нас родючі землі, а Волинь завжди була областю, яка виготовляє велику кількість продукції, яка потрапляє на столи українців та закордон. Завдяки вашим працьовитим рукам кожна насінинка стає хлібом, а кожен паросток стає плодовитим деревом. Дозвольте мені привітати всіх вас з професійним святом, побажати розвитку, нехай всі починання будуть мати інвестиції, нехай ваші працівники завжди будуть здорові та процвітають».
Відзначимо, що впродовж свята працівники галузі сільського господарства не втомлювалися приймати вітання, відзнаки та подяки за свою важку працю. А продовжилося дійство святковим концертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Клава Показати IP 13 Листопада 2019 14:35
саме так: міль-йон, міль-ярд, а не так, як на супостатський кшалт сокорять наші столичні можновладці..
лучанка до Клава Показати IP 13 Листопада 2019 16:19
а хто дозволив садити соняшник на наших родючих землях ? до відповідальності !
Гац Показати IP 13 Листопада 2019 17:48
Землі вже майже не наші. Одне з повідомлень -150000 га в оренді Китаю чи саудітів... сьогодні ще прийняли закон про ринок землі. Китай, Туреччина, Саудівська Аравія та Ізраїль мають більш коштів ніж наші сільські господарства! Оце так подарунок до дня сг працівника. Землю- Неньку рідненьку на торги скоро виставлять, віками политу кров’ю та потом трударів і захисників. Кучма залишив Україну без зовнішнього боргу. А ті що після нього були набрали- накрали кредитів на 550 млрд дол ( згідно слів Гройсмана). Ці що були і є після Кучми ні за що не відповідають! А це є злочином- набрати і підставити нас на рідній землі. Сг виробництво ( своє вітчизняне) з одних податків могло давати 2 бюджети України. Шкода дуже землі. Матір і землю не продають! Ситуація подібна до того, що хтось взяв кредит а в заставу поставив чиюсь маму. Як тепер кричати- слава Україні ! Коли горе? Слава МВФонду! І Доборолась Украіна до самого краю... Окрали!!!
Гац Показати IP 13 Листопада 2019 18:06
І скажіте люде добрі, як можна продати те, що не купив і не виробив? Так- так ви здогадуєтеся... -так можна продавати тільки вкрадене! Сьогодні прийняли закон- себто привселюдно легалізували намір продати те, що не виробили і не купили. Таким чином слуги незнаю якого народу позбавляють нас і цілі майбутні покоління землі. Земля якщо не буде націоналізована - то що тоді національне? Наші Сг виробники мають і мали б працювати на нашій землі і діти та внуки.
Куди я попав ! Показати IP 13 Листопада 2019 18:06
Ніби формально і свято для хліборобів, але через оту совково-нафталінову подачу знівельовано наніц !
Влад Показати IP 13 Листопада 2019 18:25
Колись комуняки все націоналізували- захопили і цим наповнювали бюджет. А тепер все за роки незалежності їхні діти- внуки і не тільки, все збанкротили і приватизували- « розбудували» дещо розвалили, щось розвинули. Але ніхто тепер не дарує- націоналізує державі того, що хапнув... чи газ, чи енергосистеми, спиртогорілчана та тютюнова галузі та інше. Проте всі декларують свою любооооооов до держави навіть нулики приховують. Але з чого наповнювати бюджет? Пенсії, стипендії, субсидії? Тепер земля... це все одно, що з під ніг забрати право ходити по твердій поверхні - вона ж бо не твоя. І все не твоє. І хто без нас рішив? Отаке

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus