USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь отримала дві цеглини - кришталеві

14 Січня 2014 09:33
Два третіх місця здобула Волинь у міжнародному конкурсі «ДІМ 2013» – Кришталева Цегла», який проводиться для прикордонних областей України, Польщі та Білорусі.

Нагородження відбулося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука сьогодні, 14 січня.

У номінації «Найкраща будівельна інвестиція з обох сторін кордону» третє місце здобула волинська філія інституту Діпромісто за Центр надання адміністративних послуг в місті Луцьк.

Третє місце у номінації «Найкращий будинок 2013» здобуло підприємство «Луцьксантехмонтаж № 536», керівником якого є Ігор Чорнуха. Нагороду будівельна організація отримала за будинок на вулиці Задворецькій у Луцьку.

Як повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук, об’єми будівельних робіт в 2013-ом становлять 89,1% у порівнянні з показниками 2012 року. Утім, зі слів Клімчука, такі відносно невисокі цифри пов’язані з тим, що чимало об’єктів, які будувалися торік, мають здаватися на початку 2014 року. Як приклад він назвав новий торгово-розважальний комплекс на вулиці Сухомлинського.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus