USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Волинь отримає 5 мільйонів на спецтехніку для вирішення еко-проблем

6 Серпня 2017 22:22
Із держбюджету надійде на Волинь 5 мільйонів гривень. За ці кошти закуплять спецтехніку для вирішення екологічних проблем.

Про це йшлося під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» із народним депутатом України Іриною Констанкевич 4-го серпня.

«Кілька днів тому вийшла постанова Кабміну для фінансування 5 об’єктів. Йдеться про придбання спецтехніки для Камінь-Каширського району, Ківерців, Цуманя, Маневич та Любешова. Перший транш - 3,1 тисячі гривень - вже надійшов у Камінь-Каширський район. Тому дякую усім, хто працював над підготовкою документації щодо цих проектів, це колосальна робота фінансистів. Також дякую моїм депутатам від «УКРОПу», які вже мали досвід залучення коштів від Міністерства екології та природних ресурсів України. Як результат, ми отримаємо майже 5 мільйонів гривень на спецтехніку», - розповіла Констанкевич.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЗИЦІЯ ГУНЧИКА – ЦЕ ДИСКРИМІНАЦІЯ ВОЛИНЯН, - КОНСТАНКЕВИЧ ПРО РОЗПОДІЛ КОШТІВ

Окрім цього, додаткових 10 мільярдів гривень виділяє держава на дофінансування сільської медицини, агропромислового комплексу та силових структур. Аби ці кошти розподілили справедливо й Волинь отримала гідне фінансування, нардеп Ірина Констанкевич подала клопотання включити в комісію із розподілу коштів члена партії «УКРОП».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 6 Серпня 2017 22:29
Ковель відсутній, а на 3,1 тисячу гривень стільки техніки "закупиш"...
Петру до Петро Показати IP 7 Серпня 2017 02:09
В Ковелі не округ Констанкевич. Туди Івахів має залучати
Вован Сидорович Показати IP 7 Серпня 2017 01:06
Віники з моторчиком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus