USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

30% Волині - у пітьмі

7 Липня 2014 10:07
Майже 30% населених пунктів Волині не мають вуличного освітлення. Роботи із його відновлення розпочали з 2001-го року.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 7-го липня.

Заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва Володимир Бондарук повідомив, що на 25 червня 2014-го року в області функціонує 42 тисячі світильників, без урахування міст обласного значення, що забезпечує освітлення краю на 72%.

«Основні робити були розпочаті з 2001-го року. У 2010-му році в сільських населених пунктах встановили майже 16,5 тисяч світлоточок. Мережею зовнішнього вуличного освітлення охоплено 470 населених пунктів», - інформував Володимир Бондарук.

Губернатор поцікавився чи є в планах на 2014-й рік освітлення дороги вздовж села Згорани, мовляв, там великий автомобільний рух і є велика небезпека виникнення ДТП.

Володимир Бондарук сказав, що поки це не внесено в жодні плани.

Відповідно, Пустовіт дав йому завдання впродовж тижня такі розрахунки зробити й прозвітувати.

Із питання вуличного освітлення виступив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антонян.

«Щодо освітлення, ну взагалі, якщо глянути що зараз відбувається в Україні загалом, то в нас ще все добре», - сказав Ншан Антонян й далі почав звітувати про те, які дороги на балансі в їхній службі.

Також він наголосив, що є чималі проблеми з фінансуванням, через що їхнім працівникам боргують із виплати зарплат, останню заплатили за березень.

Прикладом найкращого вуличного освітлення на Волині назвали місто Луцьк. Зі слів управлінців, в обласному центрі ліхтарі стоять на віддалі трохи менше як 30 метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 7 Липня 2014 10:15
Лепет... А за що робити будете, пустодзвони?
Знана Показати IP 7 Липня 2014 10:48
Нарада, як завжди, для галочки і без дієвих змін аби засвідчити що щось ніби роблять і не дарма "хліб" їдять!!!
лс Показати IP 7 Липня 2014 12:01
"...в обласному центрі ліхтарі стоять на віддалі трохи менше як 30 метрів.". Те що стоять, не означає, що кожен із них світить. У нас на вулиці на метрів 150 таких "стоячих" лише один світить. Так що не тіштеся, УПРАВЛІНЦІ. .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus