USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Суцільна темрява»: лучани незадоволені якістю вуличного освітлення

10 Грудня 2019 21:18
Мешканці міста Луцьк просять належно освітлити провулки та вулиці, які у вечірню пору доби перетворюються «у суцільну темряву».

Такі повідомлення залишили на платформі «Відкрите місто» В’ячеслав Наумчук і Дмитро Шостак.

В’ячеслав Наумчук звернув увагу на те, що вуличне освітлення провулку, що з’єднує вулиці Щедріна та Заньковецької, повністю відсутнє.

«Цим провулком, крім самих мешканців цих вулиць, ходять ще й учні та працівники школи №12. Мало того, що там немає твердого покриття і після дощу провулок перетворюється у суцільну баюру, то в темний час доби там без ліхтарика неможливо нормально пройти», – зазначив чоловік.

Його звернення для вжиття необхідних заходів скерували до департаменту ЦНАП, ЖКП №7 та КП «Луцьксвітло».

Натомість Дмитро Шостак поскаржився на відсутність вуличного освітлення поблизу будинку №18 на вулиці Щусєва.

«Будинки розміщуються буквою Г і у вечірній час дуже незручно і некомфортно ходити», – вказав він.
Його повідомлення передали до департаменту ЦНАП, департаменту житлово-комунального господарства, ЖКП №2, ЖКП №7, товариству «М.Ж.К.» та КП «Луцьксвітло».

Відзначимо, що на якість вуличного освітлення лучани скаржаться далеко не вперше. Так, нещодавно звертали увагу на те, що потрібно належно освітлити одну з центральних вулиць – вулицю Ярощука, яка сполучає меморіал і головний корпус СНУ імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Грудня 2019 21:22
Туристи оцінять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus