USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» програла «Іллічівцю». ОНОВЛЕНО. ВІДЕО

11 Грудня 2011 19:30
Луцька «Волинь» у домашньому матчі 11 грудня не зуміла перемогти маріупольський «Іллічівець», зазнавши поразки із мінімальним рахунком.

На зимові «футбольні канікули» вболівальники ФК «Волинь» підуть з поганим настроєм. В останньому матчі першої частини чемпіонату України з футболу їхні улюбленці з мінімальним рахунком програли вдома маріупольському «Іллічівцю».

Перед грою у «хрестоносців» недорахувалися декількох гравців, які могли б претендувати на місце в основі. Ванче Шиков та Гобер отримали червоні картки в матчі з «Металістом» та не змогли допомогти своїй команді, а Ігор Скоба та Шумахер – травмовані.
Варто нагадати, що попередня зустріч цих команд у Луцьку завершилася впевненою перемогою «Волині» з рахунком 7:1.

Однак, цього разу, Фортуна була на боці «Іллічівця». На 40-ій хвилині матчу чудовим ударом із лівого флангу нападник гостей Ігор Тищенко «зірвав павутиння» з верхнього правого кутка воріт Всеволода Романенка, забивши єдиний гол у зустрічі.

Загалом перша половина матчу пройшла у в’язкій боротьбі, коли маріупольці вміло оборонялися і намагалися зловити суперника на контратаках, а «Волинь» штурмувала редути, які побудували біля свого карного майданчика футболісти Ігоря Леонова.

Віч-на-віч виходили з воротарем виходили Майкон і Євгеній Павлов. Проте вони влучили не в ворота, а в голкіпера. Вони також двічі падали в карному майданчику «Іллічівця», але головний арбітр матчу Андрій Шандор не поставив пенальті.

У другому таймі ситуація на полі кардинально не змінилася. Лучани намагалися розтягнути ряди маріупольців, розігруючи м’яч на своїй половині поля. Проте це не дало результату.

На 46-ій хвилині міг відзначитися Саша Стевіч. Він пробивав із 6-и метрів, але не влучив у ворота. А удар Майкона заблокував захисник гостей Микола Іщенко. «Під завісу гри» нагоду забити гол мали Олексій Бабир та Ян Масло. Але перший промахнувся, а другий не зумів переграти голкіпера.

Гості ж сконцентрувалися на обороні і серйозної загрози біля володінь Романенка не створювали. Лиш на 54-ій хвилині воротарю довелося відбивати удар Руслана Фоміна.

Тож останній перед зимовою перервою матч «Волинь» програла і посіла 12-е місце у турнірній таблиці чемпіонату України з футболу.

«Волинь» - «Іллічівець» 0:1


Гол: Тищенко, 40

«Волинь»: Романенко, Бута (Бабир, 66), Леандро, Сімінін, Масло, Дрпіч, Лопес, Шарпар, Стевіч (Стевановіч, 60), Павлов (Максимюк, 46), Майкон

«Іллічівець»
: Шуст, Іщенко, Невмивака, Яворський (Путівцев, 87), Шевчук, Віценець, Пуканич, Кожанов, Ярошенко, Тищенко, Фомін

Попередження: Майкон, Масло - Кожанов, Фомін










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
wiking Показати IP 12 Грудня 2011 10:34
пята поразка поспіль. Добре, що перерва до весни.
Є Показати IP 12 Грудня 2011 10:50
До "єврокубків" залишився один крок!!!
Alex79 Показати IP 13 Грудня 2011 20:48
Продали гру! Порівняти як грали з Металістом і Іллічівцем - дві великі різниці! І Кварц після матчу спокійний, все вже його влаштовує!
Alex Показати IP 13 Грудня 2011 20:56
Здали гру! Кварц спокійний, вже все його влаштовує!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus