USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь розпочала футбольний турнір серед дітей

16 Вересня 2009 12:02
В Україні розпочався Всеукраїнський турнір з футболу серед дітей та підлітків. Наразі проводяться змагання на місцях. Нещодавно на Турійщині відбувся фінал районного турніру «Золота осінь». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Організаторами проведення конкурсу виступили Управління МВС України у Волинській області, Турійський районний відділ міліції, районна адміністрація та районний відділ освіти.
Як пише сайт УМВС України у Волинській області, у фіналі брали участь команди Турійської, Луківської, Купичівської та Боблищенської загальноосвітніх шкіл. В результаті протиборства кубок, грамоти та медалі переможців здобули вихованці Турійської спортивної загальноосвітньої школи. Також, у ході змагань були визначені та заохочені гравці у номінаціях «Кращий воротар», яку виборов Валентин Деркач із смт. Луків, він одержав у подарунок воротарські рукавички. Степан Веремчук із села Бобли забив п’ять голів у двох матчах чим і здобув право називатися «Кращим бомбардиром» та отримав у подарунок футбольний м’яч. Звання «Кращий гравець» завоював Михайло Поліщук із села Купичів, якому теж вручили м’яч.
Крім нагородження призерів, правоохоронці подарували спортшколі для користування м’ячі, які були вручені тренеру команди-переможця Юрію Глущенку. Учасники були задоволені проведенням конкурсу і отримали безліч позитивних емоцій. Вони мали змогу познайомитися один з одним та обмінятися своїм досвідом у футбольних тонкощах.
Після завершення турніру, користуючись нагодою, а точніше присутністю великої кількості дітей та підлітків, начальник Державної автомобільної інспекції Турійського РВ УМВС України у Волинській області Володимир Лук’янович вручив усім Правила дорожнього руху. Також юнаки поспілкувалися із правоохоронцями і це допомогло підвищити у дитячих очах рівень довіри до органів внутрішніх справ. Можливо, саме після цього спілкування з міліціонерами і дізнавшись багато цікавого та необхідного у сфері правопорядку, хлопчаки у майбутньому виявлять бажання стати одними з людей у погонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus