USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волинь» U-14 перемагає на Закарпатті

2 Квітня 2009 18:45
У закарпатському місті Перечин відбувся міжнародний юнацький турнір серед гравців 1995 рокународження. У цих змаганнях брала участь й команда ДЮФШ «Волинь» U-14 під керівництвом колишнього капітана луцького клубу Олега Федюкова.Про це 2 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Наші юнаки, котрі інтенсивно готуються до поновлення першості ДЮФЛ, у якій, нагадаємо, після першого кола посідають перше місце у своїй підгрупі, виявилися найсильнішими на турнірі.
Як інформує сайт ФК \"Волинь\", з шести проведених поєдинків волиняни перемогли у п’ятьох, не пропустивши при цьому жодного гола. І лише в останньому матчі дозволили собі «розслабитися», зігравши внічию 1:1 з командою Мостиська. Наводимо результати усіх матчів за участю «Волині»:
«Волинь» – ФК «Перечин» 1:0 (Ю.Слива)«Волинь» – «Дебрецен» (Угорщина) 1:0 (С.Савкевич)«Волинь» – «Зміна» Київ 2:0 (К.Лябук, І.Солованюк)«Волинь» – «Верес» Рівне 1:0 (Ю.Шаула)«Волинь» – «Закарпаття» Ужгород 1:0 (С.Савкевич)«Волинь» – «Мостиськ» 1:1 (Ю.Слива)
Додамо, що за підсумками змагань кращим гравцем турніру було визнано півзахисника лучан Юрія Коржика. Ускладі переможців грали: Леонід Джигалюк, Іван Семенюк, Дмитро Вахмістров, Павло Видрич, Вадим Гаврилюк, Павло Адамський, Іван Солованюк, Юрій Шаула, Юрій Коржик, Юрій Слива Юрій, Сергій Савкевич, Денис Рудик, Віталій Купріянчик, Костянтин Лябук, Дмитро Максимук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus