USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь відвідав заступник міністра агропромислової політики України

27 Жовтня 2008 11:27

На Волині побував з робочим візитом заступник міністра агропромислової політики України Іван Демчак. Про це 27 жовтня повідомляють «Волинські Новини».

Як інформує офіційний сайт Волинської ОДА, посадовець відвідав ВАТ «Гнідавський цукровий завод», державне підприємство матеріального резерву «Комбінат хлібопродуктів № 2» і ВАТ «Володимирцукор». Заступник міністра ознайомився з роботою цих підприємств, поспілкувався з їх керівниками та спеціалістами.
Під час цих зустрічей Іван Демчак розповів про конкретні антикризові заходи, які здійснює Міністерство  агропромислової політики України з метою стабільної роботи переробних підприємств АПК. Серед них – пільгове кредитування цукрозаводів з метою завершення сезону переробки сировини, гарантована закупівля цукру до державного продовольчого резерву, тимчасове вилучення цукру з режиму вільної торгівлі з Республікою Білорусь.
Під час робочої поїздки заступника міністра супроводжували перший заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Заремба та начальник головного управління агропромислового розвитку області Анатолій Аршулік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus