USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Львівський баскетболіст допоміг виграти волинянам

21 Травня 2015 08:00
У Луцьку відбувся традиційний турнір «Волиньбаскет – Cup-2015», в якому взяли участь місцевий «Волиньбаскет», київський «Каштан», рівненський «ЛАВІСС» і южненський «Хімік».

Перший ігровий день

«Волиньбаскет-WOG-Університет» - БК «Лавісс» - 80:62 (13:22,15:11,27:14,25:15)

Здавалося б, із командою Рівненської аматорської ліги у лучан проблем не мало би виникати. Але старт гри записали до свого активу гості. Лідери «Волиньбаскета», на жаль, не відзначалися влучністю. Так, на велику перерву у фаворитах пішли рівненчани – 28:33. Ситуація змінилася у другій половині гри. Можливо, суперники просто втомилися. Тренер луцьких баскетболістів зміг собі дозволити заміни в будь-який необхідний момент, тоді як у рівненчан лавки запасних фактично не було – 80:62. Зазначимо, у грі дабл-дабл оформив волинянин Олег Рудаков – 12 очок + 10 підбирань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНИН СТАВ НАЙКРАЩИМ БАСКЕТБОЛІСТОМ СЕРЕД ШКОЛЯРІВ УКРАЇНИ

Другий ігровий день

Волиньбаскет-WOG-Університет - Каштан - 90:78 (29:17,25:20,18:18,18:23)

У другій зустрічі лучани взялися за справу з перших секунд. Підопічні Дмитра Чайковського видали надрезультативну першу партію – 29:17. Цього виявилося достатньо для загальної перемоги – 90:78. Найбільше очок для «Волиньбаскета» заробили Олег Рудаков (21), Дмитро Швагринський (15), Павло Хайло (12) та Юрій Поляков (11).

Третій ігровий день

«Хімік-2 - «Волиньбаскет» - 88:92

В останній день турніру луцька команда зустрілася з бронзовими призерами Вищої ліги – гравцями южненського «Хіміка-2». Хоча змагання проводили за коловою системою, саме ця гра стала справжнім фіналом.

«Команда «Хімік» налаштовувалася на нас. Доказом цього служить те, що тренер «Хіміка-2» Олександр Пащенко зовсім не використовував замін. Він грав обмеженою ротацією, задіяв тільки тих гравців, які дають реальний результат. Зрозуміло, що він хотів виграти цей турнір. Та ми перемогли, бо добре налаштувалися на гру. Основним гравцем, який завів нашу команду, був Едуард Федчук», – розповів головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Універсіада

Ігри на домашньому турнірі тренерський штаб «Волиньбаскета» розцінював як етап підготовки до зональних матчів Універсіади, що наступного тижня відбудуться у Львові.

За команду волинських студентів гратиме фактично весь вищоліговий склад «Волиньбаскета», окрім Дмитра Швагринського і Павла Хайла. Але допоможе волинянам у матчах Універсіади гравець суперлігової львівської «Політехніки» Едуард Федчук. З волинською командою він вже налагодив взаємодію і на «Волиньбаскет – Cup-2015».

«Буде тяжко. Наша зона гратиме у Львові, а місцева команда, без сумніву, вважається фаворитом. Для нас гра зі Львовом буде, як маленькі Олімпійські ігри. У фінал виходить тільки перше місце зональної групи», – підсумував Чайковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вболівальник Показати IP 21 Травня 2015 16:38
Хоч би львівський в заголовку в лапки взяв. Кого ж ще рахувати лучанином, як не Едіка. Автор трішки загубився.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus