USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньбаскет» плей-офф зіграє з чемпіоном

7 Квітня 2016 13:49
Луцька баскетбольна команда «Волиньбаскет-WOG» за підсумками першого етапу Суперліги зайняла восьме місце та виборола право брати участь у розіграші плей-офф. За право пройти до 1/2 фіналу волиняни поборються з южненським «Хіміком».

«Хімік», виступаючи в трьох турнірах, ставить перед собою максимальні цілі: команда вже завоювала Кубок України, вийшла до чвертьфіналу Кубка Європи ФІБА, і закінчила регулярний сезон у Суперлізі Фаворит Спорт на першому місці. Без сумніву южненчани мають амбітні плани на плей-офф.

«Починається найважливіший етап чемпіонату, і не дивлячись на те, що в регулярній першості ми зайняли перше місце, в плей-офф простих матчів вже не буде. На ці ігри всі команди дуже серйозно налаштовуються, так що ми не чекаємо простих ігор навіть у чвертьфіналі», - зазначив головний тренер БК «Хімік» Олег Юшкін.

Для луцької команди вихід в плей-офф – теж досягнення, якщо врахувати, що цей сезон для «лицарів» став дебютним в елітному дивізіоні українського баскетболу.

«Будемо грати на максимумі своїх можливостей. Тож у грі з «Хіміком» і побачимо, де є наш максимум. У плей-офф ми будемо битися з останніх сил і намагатися пройти далі. Для професійної команди головне – результат. І ми завжди будемо грати на перемогу», – сказав наставник лучан Дмитро Чайковський.

За всіма командними статистичними показниками волиняни поступають минулорічному чемпіону. Лідерами «Хіміка» є: за результативністю – Володимир Конєв (12,2), за підбиранням – В’ячеслав Петров (6,3), за передачами – Бренден Лі Герберт Фрейзер (4,4).

Зазначимо, в останньому матчі регулярного чемпіонату южненчанин Ілля Сидоров став авторром першого тріпл-даблу в сезоні цьогорічної Суперліги. 19-річний розігруючий отримав місце в старті, провів на майданчику 24 хвилини, набрав 14 очок (5/8 двоочкових, 1/3 триочкових, 1/1 штрафних), зібрав 10 підбирань (4 в атаці) і віддав 13 результативних передач. Для Сидорова це був також перший тріпл-дабл в кар'єрі. А «фронтмени» лучан добре відомі місцевим вболівальникам: за результативністю – Микола Полюляк (13,8), за підбиранням – Станіслав Дикий (5,2), за передачами – Іван Тимощук (4,5).

У другому етапі Суперліги команди грають до двох перемог. Перша зустріч відбудеться на майданчику «Хіміка». Матч розпочнеться у четвер, 7 квітня, о 18:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus