USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньбаскет» здобув перемогу у битві аутсайдерів

9 Лютого 2017 22:38
Головною інтригою битви аутсайдерів регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч у Луцьку було те, хто зможе відтіснити конкурента на чисте останнє місце. Бажання боротьби не бракувало ні господарям, ні гостям. Вони першими й відзначилися, повідомляють Новини баскетболу.

Господарі спробували відірватися. Та на позначці в +7 їх заспокоїв триочковим Арабаджі. Його ж зусилля в наступні кілька хвилин дозволили харків’янам зрівняти рахунок. Та все ж лучани були наполегливішими і до кінця чверті здобули 6 очок переваги.

Більша частина другої чверті пройшла за рівної боротьби. На її початку гості не дозволили господарям закріпити 9-очкову перевагу. По ходу гри рахунок взагалі вирівнювався. Та краща гра лучан під щитами допомогла їм забезпечити ті ж 6 очок переваги на перерву.

По перерві лучани додали в русі, не забуваючи при цьому уважно діяти в захисті. Гості стали раз по раз не встигати за швидкими переміщеннями господарів. У підсумку перевага лучан стала швидко зростати. Перші очки після перерви харків’яни набрали лише після того, як вже пропустили 8. Ледь суперники встигли відіграти 2 хвилини третьої чверті, як різниця вперше за поєдинок сягнула 14 очок. Подальший прогрес в рахунку на користь лучан загальмував Арабаджі. Згодом у господарів взяв на себе гру Полюляк. Дві результативні атаки і лучани вже мали 17 очок переваги. На заключну чверть господарі мали 19 очок запасу. Хоча впродовж чверті різниця зростала навіть до 23 очок.

На початку заключної чверті гості спробували повернутися в гру. Та попри активні спроби відігратися, здолати захист лучан харків’янам не вдавалося. Надто солідний запас було створено в попередній чверті. Гості скоротили відставання лише до 15 очок та поразки не уникнули.

"Волиньбаскет" – "Політехнік" – 88:73 (18:12, 25:25, 30:17, 15:19)

Наступний поєдинок "Волиньбаскет" також зіграє вдома – 12 лютого проти "Кременя".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus