USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Волиньбаскет» фінішував четвертим

22 Квітня 2013 18:14
«Університет-Волиньбаскет» програв заключну гру регулярного чемпіонату України з баскетболу у Вищій лізі «Кіровограду» з рахунком 75:92. Поєдинок відбувся 21-ого квітня у Луцьку.

«Університет-Волиньбаскет» склав чемпіонські повноваження і закінчив цей чемпіонат України з баскетболу у Вищій лізі на четвертому місці. Навіть перемога в останній грі проти «Кіровограду» не вплинула б на турнірне становище волинян. Чемпіонську ж естафету від луцької команди перейняв севастопольський «Муссон».

Головний тренер «Університет-Волиньбаскет» Сергій Смітюх прокоментував останню гру: «Сьогодні нам гра не вельми вдалася, погано захищалися, дозволили суперникові багато закинути вільних кидків. Кіровоградці цим скористалися, влучали з хорошим відсотком. Потім ми трохи перебудувалися, почали наздоганяти, але не вистачило часу. У нас був важкий сезон, особливо його друга половина, втома дається взнаки. Побачивши гру кіровоградців, я не розумію, чому вони лише на 8 місці, вважаю, ця команда повинна бути вище в турнірній таблиці. Чемпіонат для нас був дуже не рівний, стільки проблем, як цього сезону, в нас не було за всі попередні роки. Вважаю, що при всіх негараздах, четверте місце – непоганий результат. Звісно, хотілося бути в призах, але дивитимемося правді в очі: у команд, які вище нас, набагато краще фінансове становище і умови для підготовки. Тепер наше головне завдання – підготуватися на Фінал чотирьох Кубка України, який відбудеться у нас в Луцьку».

Нагадаємо Фінал чотирьох відбудеться у Луцьку 11-12 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus