USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волиньгаз» обіцяє погасити борг із заробітної платні до кінця жовтня

7 Жовтня 2009 16:23
Заступник голови правління ВАТ «Волиньгаз» Андрій Тимчишак зауважив, що заборгованість із заробітної плати «Волиньгаз» за липень-серпень погасить до кінця жовтня. У листопаді все ж існуватиме борг терміном в один місяць. Про це 7 жовтня йшлося під час засідання обласної комісії із питань виплати заробітної платні, пенсії, стипендій та інших соціальних виплат, - інформує репортер «Волинських Новин».
Неспроможність погасити заборгованість улітку він мотивував низьким рівнем проплат, низьким рівнем споживання газу в літній період та неможливістю одержання кредитів. Проте, через старт опалювального сезону споживання газу збільшиться, а отже, і кошти з’являться.
Заступник волинського губернатора Василь Байцим зауважив, що «Волиньгаз» уже давав обіцянки видати заборговану заробітну платню, проте їх не виконав. Пан Байцим додав, що треба «дати шанс». Представник «Волиньгазу» наголосив на тому, що першого листопада заборгованість таки існуватиме, проте лишень терміном в один місяць.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus