USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньгаз» заспокоює лучан. І готовий судитися?

11 Червня 2009 17:00
Майже у сотню разів більше викликів, ніж зазвичай, надійшло до аварійної диспетчерської служби ВАТ «Волиньгаз» 10-го та 11-го червня. Такий висновок можна зробити зі слів голови правління ВАТ «Волиньгаз» Мирослава Короті під час прес-конференції 11 червня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
«Я хотів би заспокоїти жителів Луцька», – з такими словами звернувся пан Коротя. Він розповів, що з газорозподільчої станції Луцька (належить до Волинського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів – «ВН») до газової мережі Луцька надійшов газ з підвищеним вмістом одоранту (речовина, яку додають до газу, щоб надати йому сильного специфічного запаху – «ВН»). При цьому лучани, відчуваючи \"запах газу\", почали масово дзвонити у аварійну диспетчерську службу «Волиньгазу» та деякі інші структури, побоюючись витоку блакитного палива. Як виявилось, перевищення вмісту одоранту – у кілька разів від норми. Проте це небезпеки для жителів обласного центру практично не створює.
 
Мирослав Коротя зазначив, що 95% викликів не підтверджують наявність аварійної ситуації, проте керівник «Волиньгазу» запевнив, що на кожний випадок аварійна служба відреагує. Всього за ці дві доби надійшли понад 1000 дзвінків від стурбованих лучан, хоча зазвичай їх – не більш ніж 10 на день. Наразі, за інформацією пана Короті, задіяно більш ніж 20 одиниць техніки і сформовано 30 аварійних бригад.
 
Ппроводиться комплексне обстеження контролюючими службами Луцької ГРС. Голова правління «Волиньгазу» сподівається, що проблемна ситуація врегулюється за день-два, коли в газову мережу Луцька надійде газ з нормальним вмістом одоранту.
 
Пан Коротя проінформував, що його підприємству за ці дні завдано значних збитків – орієнтовно 100 тисяч гривень. Після встановлення винних у проблемі «ми залишаємо за собою право позиватись до суду», – сказав Мирослав Коротя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімс Показати IP 11 Червня 2009 20:06
вже і газ бадяжать...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus